Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV'deki hava durumunu sunan amcamız

-007-

Öne çıkan mesajlar

007 sen su yaşlı olan adamı diyosun galiba gördüğümde bende şaşırmıştım bu adam ne anlatıyo diye.admsankı hava durumu anlatmıyo başka bişey.adam anlatırken bi cool bi cool of of :D kendini aşmış bi şekilde anlatıyo.benle muhabbet edıyo sankı hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 02 Şubat 2005 04:55 tarihinde demiş ki:
007 sen su yaşlı olan adamı diyosun galiba gördüğümde bende şaşırmıştım bu adam ne anlatıyo diye.admsankı hava durumu anlatmıyo başka bişey.adam anlatırken bi cool bi cool of of :D kendini aşmış bi şekilde anlatıyo.benle muhabbet edıyo sankı hehe

aynen öyle türk filmi modu ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Gökhan Abur kimdir?]1975 eurovision şarkı yarışması finalisti sanatçı. "yasak aşk", "böyle bitsin", "bir gün karşılaşırsak" gibi dönemin çok dinlenen şarkılarını seslendirmişti. sonra kayboldu o camiadan. asıl mesleğine döndü. b.ü. kandilli rasathanesi'nde görevli meteoroloji yüksek mühendisi. iletişim yayınlarından çıkan "anında hava tahmini" kitabının engin sözen ile birlikte çevirmeni.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şimdi okuyunca bi daha hatırladım. Bilmeyenlere söyliyim oldukça zor bi iştir bunu yapmak çünkü orada gördüğünüz haritayı onlar görmüyor.. Bomboş bişi var aslında orada istanbulu konyayı gösterirken..

Ayrıca bahsettiğim herif buydu.. Ahaha hasta olunası herif :)[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

-Siz nasıl havaları seviyorsunuz?

Aslında romantik bir insanımdır. Bir keresinde kayınvalideme gitmek için Etiler’de indim, sağanak yağmur başladı, canım da sıkılıyordu. Ben yavaş yavaş yürümeye başladım. Evvela bir tedirgin oluyorsunuz ama ondan sonra o yağmurun şiddeti ve elektriğin boşalması, insanın rahatlaması harika bir şey.

Bayanlara selam ediyor.[signature][hline]G3nk...
Sosyal ağlarda paylaş

o ntv deki amcamiz Herkes Bunu Konusuyor adli okan bayulgen in prog una cikmisti orda gormustum ilk...o ses tonu ne oyle be..Yarin disari cikmayin lan hava soguk bi de sizle mi ugrascaaaz diye bi bagirsa kimse cikamaz disari ertesi gun korkudan..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 02 Şubat 2005 05:06 tarihinde demiş ki:
Ha şimdi okuyunca bi daha hatırladım. Bilmeyenlere söyliyim oldukça zor bi iştir bunu yapmak çünkü orada gördüğünüz haritayı onlar görmüyor.. Bomboş bişi var aslında orada istanbulu konyayı gösterirken..

Ayrıca bahsettiğim herif buydu.. Ahaha hasta olunası herif :)

görüntü sadece arkalarında yok. bizim görmediğimiz sağ ve sol taraftaki monitörlerde görüyorlar haritayı. dikkat ederseniz yana döndüklerinde "bişeye" bakıyolar[signature][hline] MSN : [email protected]
--
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27

Sosyal ağlarda paylaş

Ewet ewet tunch haklı öle bakmadan olurmu :D
Adam ankara deyip elini başke yere uzatsa yada hava bulutlu deyip eliyle bulutu kapasa olmaz :D
Vede bu bahsi geçen adamı bana geçen gün kuzen gösterdi adama bak diye herif harbi Deli karizma. O ses o tavırlar felan harbi herif işine önem veriyo :D[signature][hline]Efsane geri döndü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...