-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o adam nedir öyle ya ahahah :D yorumlarınızı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 e bari bi resmini filan bulup koysaydın bizde merak ettik... Oturup şimdi hava durumunumu beklijezz bu yaştan sonra :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 suratında zamanında su çiçeği çıkmış gibi olan adam mı bu? yoksa cnnturkdekimiydi bu adam? karıştırdım..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 herif bayağı eski ünlü bi hava tahmin yorumcusu ve hava durumunu backgroundla benim bildiğim ilk sunanlardan biri sesi de güzel bence başarılı[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 007 sen su yaşlı olan adamı diyosun galiba gördüğümde bende şaşırmıştım bu adam ne anlatıyo diye.admsankı hava durumu anlatmıyo başka bişey.adam anlatırken bi cool bi cool of of :D kendini aşmış bi şekilde anlatıyo.benle muhabbet edıyo sankı hehe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu adam, süper edebiyat bilgileriyle Hava Durumu'nu Film Gibi'ye çeviren amcamız değil mi ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: SoulCube, 02 Şubat 2005 04:55 tarihinde demiş ki: 007 sen su yaşlı olan adamı diyosun galiba gördüğümde bende şaşırmıştım bu adam ne anlatıyo diye.admsankı hava durumu anlatmıyo başka bişey.adam anlatırken bi cool bi cool of of :D kendini aşmış bi şekilde anlatıyo.benle muhabbet edıyo sankı hehe aynen öyle türk filmi modu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 yaw biri capture cardla kaydetsiz merak ettim :lol:[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 [spo1=Gökhan Abur kimdir?]1975 eurovision şarkı yarışması finalisti sanatçı. "yasak aşk", "böyle bitsin", "bir gün karşılaşırsak" gibi dönemin çok dinlenen şarkılarını seslendirmişti. sonra kayboldu o camiadan. asıl mesleğine döndü. b.ü. kandilli rasathanesi'nde görevli meteoroloji yüksek mühendisi. iletişim yayınlarından çıkan "anında hava tahmini" kitabının engin sözen ile birlikte çevirmeni.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=132826 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@tarih~2004-11-04-t@nvid~490888,00.asp [Bu mesaj -007- tarafından 02 Şubat 2005 05:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dallas'dan fırlamış gibi hava durumu sunuyor amcam, takdir ediyorum gerçi ama komik gelmiyor da değil..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Abi adam okrkutuyo lodos geliyooooo diyo anaaa giyinin diyo insan =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ha şimdi okuyunca bi daha hatırladım. Bilmeyenlere söyliyim oldukça zor bi iştir bunu yapmak çünkü orada gördüğünüz haritayı onlar görmüyor.. Bomboş bişi var aslında orada istanbulu konyayı gösterirken.. Ayrıca bahsettiğim herif buydu.. Ahaha hasta olunası herif :)[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Adam hava durumu deil sanki savas bilgisi veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dedikleri tutmuyorr:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Dövcek gibi konuşan adamdan mı bahsediyosunuz? BALKANLARDAN GELEN SOĞUK HAVA İSTANBULU VURACAK! TAK TAK TAK TAK! NEDEN ULAN NEDEN! BALKANLARDAN GELEN......[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 -Siz nasıl havaları seviyorsunuz? Aslında romantik bir insanımdır. Bir keresinde kayınvalideme gitmek için Etiler’de indim, sağanak yağmur başladı, canım da sıkılıyordu. Ben yavaş yavaş yürümeye başladım. Evvela bir tedirgin oluyorsunuz ama ondan sonra o yağmurun şiddeti ve elektriğin boşalması, insanın rahatlaması harika bir şey. Bayanlara selam ediyor.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bana emekli asker gibi geliyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 the day after tomorrow u izlemiş amcam. sonraki gün bülteni sunarken ilk konuşması suyun dipten donmaya başlamasıyla ilgiliydi. filmde üstten alta doğru donuyodu kızmış heralde :)[signature][hline]En refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet cok iyi o :)[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bünyamin gerçek etkisini geveze ile birlikte radyoda gösteriyordu bilmiyorum hala duruyor mu o radyo programı..[signature][hline]Where is your savior now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Adam bir hava durumuna ancak bu kadar kendini kaptırabilir adam öyle bir BALKANLARDA SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR diyoki kaçın lo lo kaçın sağanak yağmur geliyor diye heyecana kapılıyosun[signature][hline]yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o ntv deki amcamiz Herkes Bunu Konusuyor adli okan bayulgen in prog una cikmisti orda gormustum ilk...o ses tonu ne oyle be..Yarin disari cikmayin lan hava soguk bi de sizle mi ugrascaaaz diye bi bagirsa kimse cikamaz disari ertesi gun korkudan..[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: nedanko, 02 Şubat 2005 05:06 tarihinde demiş ki: Ha şimdi okuyunca bi daha hatırladım. Bilmeyenlere söyliyim oldukça zor bi iştir bunu yapmak çünkü orada gördüğünüz haritayı onlar görmüyor.. Bomboş bişi var aslında orada istanbulu konyayı gösterirken.. Ayrıca bahsettiğim herif buydu.. Ahaha hasta olunası herif :) görüntü sadece arkalarında yok. bizim görmediğimiz sağ ve sol taraftaki monitörlerde görüyorlar haritayı. dikkat ederseniz yana döndüklerinde "bişeye" bakıyolar[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ewet ewet tunch haklı öle bakmadan olurmu :D Adam ankara deyip elini başke yere uzatsa yada hava bulutlu deyip eliyle bulutu kapasa olmaz :D Vede bu bahsi geçen adamı bana geçen gün kuzen gösterdi adama bak diye herif harbi Deli karizma. O ses o tavırlar felan harbi herif işine önem veriyo :D[signature][hline]Efsane geri döndü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar