BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 gerçek hayatta siyah gül war mı yoksa sadece bir efsane mi? warsada bunun anlamı ne lanetlenmek ya da ölüm gibi birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 peki black bulabilme imkanımız war mı acaip derecede merak ediyorum ... yada çok nadir birşşey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 bildiğim kadarı ile siyah gül doğal olarak yok , siyah gül eskiden çok koyu kırmızı bir yabani gül türüne denirmiş ( dışı çok koyu vişne rengi kırmızı , içleri daha açık) tabi günümüz teknoloji devri... mavi yeşil turuncu civciv yapılabilen bir devirde siyah gülün olmaması garip kaçardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2001 Atatürk Barajının havzasında kaldığı için sular altında kalacak olan bi şehirde (Güneydoğu'da) var, adını şimdi hatırlayamadım ama haritadan bakıcam aklıma takıldı benim de... bi de en son ben Ordu'dayken (memleket oluyo) duymuştum birilerinin yetiştirdiğini, çok koyu mor gibi olanları var ama onlar gün ışığında farkediliyo, güneydoğudakiler öle deil acaip, ordu'dakileri görmedim ama... bir gün bir evim olursa, bahçesi olursa sadece siyah gül olacak, ben de uzunca bir süredir takmış durumdayım bunlara, aslında doğal olarak bu renkte gül olmadığını söylüyorlar ama çok yakın tonda olanlarını gördüm, artık aşı ile mi yapıyolar napıyolar bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benim bahçemde 1 adet var.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Nadir olmasıyla beraber çok pahalı..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Siyah gül değil beyaz gül ölüm demek benim bildiğim kadarıyla.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Alırım bi guaj boya bi de kırmızı gül. Al sana 1 milyona siyah gül :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 warmış siyah gül ama dedikleri gibi çok nadir bulunur ve çok pahalıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 siyah gül var, hatta bizim bahçemizde de bir adet var, aşırı derecede narin bi çiçek, bizimkisi senede sadece ve sadece 2 tane gül açıyor, bir tanesi mayıs sonunda diğeri de ağustos başında. Adi bahçe toprağında yaşamıyor, kumlar karıştırıyoruz, özel gübre, kışın donmasın diye üzerini naylonla kapatıyoruz, yani devamlı gözümüz üzerinde, ama sadece iki tane gül bütün sene boyunca ayrıca açan gülü de çok çabuk geçiyor, olgunlaştıktan sonra 4-5 gün anca kalıyor sonra da solmaya başlıyor, garip bi şii, yine de o bizi sevmese de biz onu seviyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 özür dilerim, sadece ilgimi çeken bir konu olduğu için cevap vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar