glitch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Anlaşıldığı kadarıyla bazı arkadaşlar, birden fazla account almış. Forumlarda yazılar arasında gezip account aramaktan helak olanlar için böyle bir başlık açtım. Elinde fazla account'u olan arkadaşlar burada belirtirse, süper olur. Kısa sürelik kayıt süreci boyunca işte/okulda/tatilde olanlara yardım etmiş olursunuz. Hem de 300 tane account alarak yaptığınız ayıbı bir nebze düzeltmiş olursunuz sanırım. Kısaca, fazla account olan var mı? eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Evet arkadaşlar ya zaten 4 şubatta beta test kapanıyormuş bari olanlar versinde şu 2 gün bir bakalım ben çok almak istiyorum ama test etme şansı varken kaçırmak çok kötü olur. 90 ytl boşuna vermeyelim :)[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 4 şubatta kapandığını nereden biliyorsun?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Önceki topiclerde öle bişi görmüştüm ama yanlış ise söle silim[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 blizz daha resmi bir açıklama yapmadıda,resmi biryerdemi gördün diye merak ettim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yokta eninde sonunda kapanacak zaten ne zaman çıkarsa oyun[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 [Bu mesaj murti tarafından 02 Şubat 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir arkadaştan retailin 18 inde çıkacağı ve eu serverların 25 inde açılacağını duymuştum.Resmi bişey değil gerçi.Ama sitelerde gördüğüm kadarıyla 14 şubat diyor retail için.O yüzden 4 şubatta beta kapanmaz gibi geliyor bana.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Neyse tamam resmi bişi yoksa... Ben bekliyorum topic uzamasın karışıklık oluyor sonra :)[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: glitch, 02 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Kısaca, fazla account olan var mı? eheh :tup: bende talibim :)[signature][hline]Firearrow the Assassin [code=php]When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende talibim her yerde yazım var ama msj atan yok pm den ya bare paylasın yakında bitcek zaten arada girer bakarım ya oyuna hic deilse bişiler ediniyim[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bence kimsede kalmadı. Yoksa neden vermesinlerki?[signature][hline]wow.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 20 - 30 acc alanlar birden bire kayboldular :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu arada, "fazla account aldiniz, sizin yuzunuzden alamadik, kapattilar" demeyin bence. blizzard kasten kisa tutuyor bu kayit surecini ki oynayanlar, oynayamayanlara hava atsin. insanlar oyunu super zannetip saldirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bence hava atmak yerine,makinaların stabilizasyonunu sınayabilecek sayıda tester alıyorlar.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tabiki temelde onu yapiyorlar ama, ozellikle kayitlari kisa tutup, kisa surede gerekli kisiyi toplamak icin caba gosteriyorlar. ki giremeyenler oyunu merak edip satin alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdul_alazred Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ya karşındaki firma ucuz yöntemlerle amacına ulaşma çabası gösterme gereksinimi olmayan,sonradan bunu göz önünde bulundurup onca eleştiriye maruz kalacağını eminim ki düşünen bi firma.Böyle büyük bi firma için gereksiz risk taşıyan bi market politikası.Bence serverların kaldırabileceği derecede takribi bi sayı vardır ve programda muhtemelen bi otomasyon.O sayıda acc verdiğinde sistem kapanmıştır.Biz türkle severiz böyle senaryoları ama karşımızdakiler türk değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: glitch, 02 Şubat 2005 04:42 tarihinde demiş ki: tabiki temelde onu yapiyorlar ama, ozellikle kayitlari kisa tutup, kisa surede gerekli kisiyi toplamak icin caba gosteriyorlar. ki giremeyenler oyunu merak edip satin alsin. +1 Account u olan pm atsın lutfen ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glitch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hic de ucuz bir taktik degil, gayet ise yarayan ve basarili bir taktik bu yapilan. ayrica dunyanin bir cok yerinde farkli firmalar tarafindan uygulanan bir taktik. en yakindaki ornegi icin eksi sozluk gosterilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxael Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Benim de account a ihtiyacim var fazla olan biri pm atabilir mi lutfen?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 evet bende oyuna girip bakmak istiyorum nasıl bişi diye ama account yok. Sabahtan beri pmlere ve topiclere bakıyorum belki biri atmistir diye. Birde arkadaşlar alanlar yazsında karışıklık olmasın.[signature][hline] R l B l A Msn = [email protected] Icq = 54115011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 11'inde oyun çıktığına göre son 7 güne girmişisdir. Acele edin :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 blizzard edepsiz bir firma .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar