Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow europe beta phase 2 için fazladan account alanlar

glitch

Öne çıkan mesajlar

Anlaşıldığı kadarıyla bazı arkadaşlar, birden fazla account almış. Forumlarda yazılar arasında gezip account aramaktan helak olanlar için böyle bir başlık açtım.

Elinde fazla account'u olan arkadaşlar burada belirtirse, süper olur. Kısa sürelik kayıt süreci boyunca işte/okulda/tatilde olanlara yardım etmiş olursunuz. Hem de 300 tane account alarak yaptığınız ayıbı bir nebze düzeltmiş olursunuz sanırım.

Kısaca, fazla account olan var mı? eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaştan retailin 18 inde çıkacağı ve eu serverların 25 inde açılacağını duymuştum.Resmi bişey değil gerçi.Ama sitelerde gördüğüm kadarıyla 14 şubat diyor retail için.O yüzden 4 şubatta beta kapanmaz gibi geliyor bana.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Ya karşındaki firma ucuz yöntemlerle amacına ulaşma çabası gösterme gereksinimi olmayan,sonradan bunu göz önünde bulundurup onca eleştiriye maruz kalacağını eminim ki düşünen bi firma.Böyle büyük bi firma için gereksiz risk taşıyan bi market politikası.Bence serverların kaldırabileceği derecede takribi bi sayı vardır ve programda muhtemelen bi otomasyon.O sayıda acc verdiğinde sistem kapanmıştır.Biz türkle severiz böyle senaryoları ama karşımızdakiler türk değil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
glitch, 02 Şubat 2005 04:42 tarihinde demiş ki:
tabiki temelde onu yapiyorlar ama, ozellikle kayitlari kisa tutup, kisa surede gerekli kisiyi toplamak icin caba gosteriyorlar. ki giremeyenler oyunu merak edip satin alsin.

+1 Account u olan pm atsın lutfen ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...