Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en uzun ne kadar yürüdünüz

hyde

Öne çıkan mesajlar

40-45kmlik maraton yapamazsınız
en uzun maratonlar bile 18km falandır
ki acaip bi mesafe
yani 40-45km maraton yapsanız yol dümdüz olsa bursaya kadar birşey[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

en fazla 500 metre yürümüşümdür teknoloji süper tavsiye ederim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

uludağ tepeden hiç durmadan koşarak ormanın içinden,nehirlere vs. girerek bursa merkeze gitmek..basketbol takım kampında yaptık bunu ve uludağa gitmeye korkuyorum şimdi euhehue[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, en uzun mesafelerim;
küçükyalıdan kadıköy'e yürüyerek gidip, bütün gün dolaşıp akşam yine yürüyerek eve dönmek (muhabbet olmasa zor iş, ayakların su toplaması işin bonusu)
küçükyalıdan kartal'a yürümek (tek başıma. ayakların su toplaması yine bonus)
bisikletle pendiğe gitmek (yürümek olmasa da uzun bir mesafeydi. Eve dönmek için akşam bisikletlerle trene binmemiz gerekmişti :))[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

2 gün toplam 40 km yürüyüş, iki şelale tırmanışı bir nehir geçişi,
arasında bir gece kamp atıldı,

ilk 20 kmlik yürüyüş 40 derece eğilmli bir toprak dağ yolunda yaklaşık adam başı 30-45 litre arasında deişen kamp çantalarıyla yapıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Ailemin zoruyla Karadenizde tracking e katildim orada şöyle soyliyeyim 1 hafta boyunca hergün 8 saat e yakın yürüdüm hatta son 2 gün hastalandım ve o şekilde yürüdüm ve bu yolların hiç biri düz değil hepsi inişli yada çıkışlı.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger
Nor Hatred
Nor Love
Sosyal ağlarda paylaş

ha bende 2 saattir düşünüyom. ulan hiç yürümedimmi uzun uzun die..

erzincanda adını unuttuğum bi dağa çıkmıştık.. 12 km yürüdük ama bunun içinde kaya tırmanışlarıda var..
13 saat sürmüştü sanırım..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...