hyde Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 delılık mı dersınız bılmem ama can sıkıntısından 40-45 km lık bır maraton yaptık arkadaslar ya sız? sadece delı ben mıyım merak ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 artık bundan sonraki adım ayda yürümek.. çüş yani 45 km... [signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! [Bu mesaj nedanko tarafından 02 Şubat 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hiç yürüdüğüm yolları tutmadım,ilginç tabi ki ama profrosyonel anlamda yapıorsan süre-uzunluk tutman mantıklı tabi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 40-45kmlik maraton yapamazsınız en uzun maratonlar bile 18km falandır ki acaip bi mesafe yani 40-45km maraton yapsanız yol dümdüz olsa bursaya kadar birşey[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben antalya'da olanlara söliyim. sigorta hastanesinden(orman böl. müd. lojmanlarından) EXPO Center'a yürüdüm. iki kişiydik çok zevkliydi. 30km[signature][hline]vadaaa i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bakırköyden Taksime oradan inönü stadına:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 walla ben en fazla 4 saat yürüdügümü ariyom ...yolun mesafesini bilmiyom ama..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 en fazla 500 metre yürümüşümdür teknoloji süper tavsiye ederim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ortaköy levent, taksim ortaköy, tophane profilo falan bunlar uzunlar.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bursa merkezden uludag oteller tabi sarı alana kadar telefrik :P[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 idealtepe'den kadikoy sahil yapip geldim. kac km oluyo? 20 falan heralde... siz valla iyi yurumusunuz, helal olsun.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 02 Şubat 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 maraton yürünmez bea koşuyosun[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 vallla avcılar beylikduzu sanırım 2 km. falan...:)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bir kere Beşiktaş'dan Sarıyer'e yürümek gibi hata yapmıştım, söz verdim kendime bir daha yapmayacağım.[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben burdan Fenerbahçeden tuzlaya bisikletle gitmiştim .Yurumekden daa etkili:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Spidee, 02 Şubat 2005 01:25 tarihinde demiş ki: Bir kere Beşiktaş'dan Sarıyer'e yürümek gibi hata yapmıştım, söz verdim kendime bir daha yapmayacağım. Yapılmaz hakkaten.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 istanbul bahcelievlerden safranboluna kadar işte 500km fln[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Geeenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 istanbul - Ankara edik : sırtımda da 3 kişi vardı . Ciddiyim ![signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 02 Şubat 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 uludağ tepeden hiç durmadan koşarak ormanın içinden,nehirlere vs. girerek bursa merkeze gitmek..basketbol takım kampında yaptık bunu ve uludağa gitmeye korkuyorum şimdi euhehue[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 En çok beylerbeyi'nden üsküdar'a yürüdüm...o da 5 km civarı[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 5-6 saat falandi yürüdük sahilden kadikoyden taaa kartala falan kadar ... ağır ağır muhabbeti bol eglenceli yürüyüştü.. sonra ayaklar şişti falan .. manyaklik ömür boyu .. 45 kilometreye şapka çılaririm ama :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmm, en uzun mesafelerim; küçükyalıdan kadıköy'e yürüyerek gidip, bütün gün dolaşıp akşam yine yürüyerek eve dönmek (muhabbet olmasa zor iş, ayakların su toplaması işin bonusu) küçükyalıdan kartal'a yürümek (tek başıma. ayakların su toplaması yine bonus) bisikletle pendiğe gitmek (yürümek olmasa da uzun bir mesafeydi. Eve dönmek için akşam bisikletlerle trene binmemiz gerekmişti :))[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 2 gün toplam 40 km yürüyüş, iki şelale tırmanışı bir nehir geçişi, arasında bir gece kamp atıldı, ilk 20 kmlik yürüyüş 40 derece eğilmli bir toprak dağ yolunda yaklaşık adam başı 30-45 litre arasında deişen kamp çantalarıyla yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ailemin zoruyla Karadenizde tracking e katildim orada şöyle soyliyeyim 1 hafta boyunca hergün 8 saat e yakın yürüdüm hatta son 2 gün hastalandım ve o şekilde yürüdüm ve bu yolların hiç biri düz değil hepsi inişli yada çıkışlı.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ha bende 2 saattir düşünüyom. ulan hiç yürümedimmi uzun uzun die.. erzincanda adını unuttuğum bi dağa çıkmıştık.. 12 km yürüdük ama bunun içinde kaya tırmanışlarıda var.. 13 saat sürmüştü sanırım..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar