Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 iron maiden legacy Yeni çıktı oynuyorum iron maiden müzikleri ile baya keyifli. Oyun olarak basit turn based click action mu desem öyle bişey. p2w ama keyifli şimdilik. eddie'ler çok tatlı. Oynamak isteyen eklesin: Dragonfire-7949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 oha oyuna hiç ilgi gösteren olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben yükledim de sevmedim ya bisürü ayrıntı antik kuntik şey var, ayrıntı çok mobile oyun dediğin learning curve'u minimumda tutmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben indirdim def-i hacet esnasında oynuyorum ama yüklemeleri uzun sürüyor ya, telefon dandik belki ondan. Müzikler güzel haliyle, oynanış da standart telefon oyunu işte tam zamanında tıklayıp seri halde tıklamak üzerine falan basit baya. Benim main eddie tier1 olarak kaldı, gereken renkte evo shard düşmüyor bitürlü. Nerden bulunuyor onlar? Bide t3 skeleton soldier düştü bütün partiyi sırtlıyor damageıyla, baya dengesiz droplar var. Act2deyim hala mısır temalı olan yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 act1 bitince burning man eddie geliyor 2 yıldız. act1 de tüm görevleri 3yıldız şekilde bitir (requirmentleri tamla) secret locationdaki görevi yap hem güzel drop hemde iyi para geliyor. Hard için ve diğer bölümler için yapmak lazım. Doğru talisman çekip levellamak lazım. 3 tane eddie var bende şimdi. run to the hills eddie berserker, standart eddie birde burningman. 3 2 2 yıldızlar. 1 healer 1 tank lazım takıma. minion sadece 2 tane alabiliyoruz. Arkadaşların eddileri kullanabiliyoruz. Senin eddie yi kullandıkça puan kazanıyorsun. O puanlarla yeni elemanları 3-5 yıldız alabiliyorsun random. Asıl olay arena gelince olacak. ekleyelim birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar