Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"gelinim olur musun valla sende bana anne diyebilirsin" gibi yarışmalara kim katılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son günlerde biri bizi gözetliyor un içinde aşk yaşamanın yasak olmadığı versiyonları olarak ben evleniyorum, biz evleniyoruz, sevda masalı, gelinim olurmusun ve son olarak size anne diyebilirmiyim cinsinde saçma sapan programlar çıktı. Ben ilk çıktığında kimse katılmaz demiştim ama bir bakıyorum ki artık Türkiye nin avrupa birliğine girmesinden de önemli olmuş. Tamam anlıyorum kucakla hediye dağıtıyorlar ama bu yarışmalara katılanların hiç mi arkadaş çevresi yok dalga geçmiyorlar mı? hele erkekler ve öğretmen anneler insanı gördükçe dumura uğratıyorlar. Bana cevap verin nasıl katılıyorlar bu yarışmalara? saygılarımla...
Mesaj tarihi:
adamlar ev kirasını odeveyemiyor durumu kotu belkı katılır yani ekmek elden su golden olayı war ıcerıde herhalde :) 3 ay babalar gıbı yasıyorlar ıcerde[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
ben o eve girerim , ismimi altın harflerle yazdırır çıkarım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Mesaj tarihi:
peki ya öğretmenler nasıl katılıyor ya birde bu erkeklerin hiç mi gururu yok
şimdi haklarını yememek lazım Tülin ve Caner acayip iş yapıyorlar şu ara aslında ama artık kabak tadı verdi
Mesaj tarihi:
şahsen ben girsem elimde bilgisayar dergileri falan olur muhtemelen sürekli bilgisayardan konusurum ondan sonrada microsfta transfer olurum :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Mesaj tarihi:
katılan katılıyo
kiminin amacı gerçekde olabiliyo kimininki ünlü olmak da
ne de olsa dünyada çeşit çeşit insan var:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Mesaj tarihi:
Gelinim olur musun a gelin olarak katılıp hepsini şoke edeceğim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
kocam veya karım olur musun ?? :-)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
abi uzun zamandır doğru düzgün tv seyretmediğim için çok mutluyum

ne programlar varmış gelinim anam olurmusun, semra hanım la başbaşa, semra hanımla kim 500 milyar ister, semra hanımla pasaparola vb........[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

• Yeni Oluştur...