Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"gelinim olur musun valla sende bana anne diyebilirsin" gibi yarışmalara kim katılır?

rayka

Öne çıkan mesajlar

son günlerde biri bizi gözetliyor un içinde aşk yaşamanın yasak olmadığı versiyonları olarak ben evleniyorum, biz evleniyoruz, sevda masalı, gelinim olurmusun ve son olarak size anne diyebilirmiyim cinsinde saçma sapan programlar çıktı. Ben ilk çıktığında kimse katılmaz demiştim ama bir bakıyorum ki artık Türkiye nin avrupa birliğine girmesinden de önemli olmuş. Tamam anlıyorum kucakla hediye dağıtıyorlar ama bu yarışmalara katılanların hiç mi arkadaş çevresi yok dalga geçmiyorlar mı? hele erkekler ve öğretmen anneler insanı gördükçe dumura uğratıyorlar. Bana cevap verin nasıl katılıyorlar bu yarışmalara? saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

abi uzun zamandır doğru düzgün tv seyretmediğim için çok mutluyum

ne programlar varmış gelinim anam olurmusun, semra hanım la başbaşa, semra hanımla kim 500 milyar ister, semra hanımla pasaparola vb........[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...