Mino Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ben küçükkene çook küçükkene, yok abarttım 11-12 yaşlarındaykene, monitörle bilgisayar arasında bi ara kablo vardı onu alırlardı. gidip oyun almasını biliyordum da araya bi tane ek kablo almasını akıl edemediydim ona yanıyorum.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 02 Şubat 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kucuklugumden beri ailemde kimse pc ile ilgilenmeme bisey demedi.zaten pc alındıgında ben 7 yasındaydım babam kendi isleri icin almıstı. karnelerimdeki kırıkları bile pc ye vurmadılar haehu.aslında hic biseye karısmadılar ama nese iste rahattım bu konuda hala da ole.babamla birlikte pc ile baya ilgiliyiz yani[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 alex fergusonun takttiği uyguluyolar notlarım iyi olduğu sürece yaptırım yok ama gözlerine yaızk diyolar en çok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yaptirim yok, Evde bana yasa taslagiyla gelip veto ediliyorlar, Allahtan ikinci kez ayni oneriyle gelmediler simdiye kadar.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Babam zati anlamıyorum teknoloji düşmanı dicem adam işyerine her türlü elektronik güvenlik sistemi fln aldı.Bil. düşmanı dicem gelio fal fln bakıo laptopumda.İnternet düşmanı dicem tavla falan oynuyo.Ya tam olarak bilmiorum.Bnm anlamadığım bu ay 70 küsur milyon tel faturası geldi.Diyorumki baba baq işte adsl var daha ucuza gelio falan diorum.İkna olmuyo ama tel. faturasınada laf etmio =).Annem ise interneti sevmio.Ya işte paticiğe girdiim zaman soruyo kimle konuşuosun.Kadın chat düşmanı =) Mesela çoğunlukla varolan bir dialog Paticikte takılıorumdur.. Annm:Kimile konuşuosun Gökhan? Bn:Kimseyle yahu napcan? Annm:Bak olm haberleri seyretmiomusn?Bu internette 40 yaşlarında sapıklar falan vardır.Hem bunnar erkekleri bile.. Bn:Öff anne tamam yeter! =) Bunun gibi bi çok dialog geçti aramıza..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 30 saniye öncesine kadar bizimkilerden son 3yıldır bilgisayar nedeniyle yediğim azarlardan birtane yedim!! hele annem derslerimi engelliyo diye beni bilgisayarın başında görünce iyice delleniyo!!.. hatta annem de okadar alışkanlık olmuşki sömestr tatilinde beni yine monitörün karşısında görünce "derslerin bitti mi?" diye şuursuzca soruyo.. kendisi beni engelleyemediğinden we bilgisayarla nasıl başa çıkacağını bilmediğinden(annem biraz teknoloji özürlüdür) babama sölüyo bilgisayarla haşır neşir olmamı engellemesini! ama babamın yaptığı tek şey modemin fişini çekmek oluyo ne demekse artık sanki ben bi daha takamayacam!!! işin ilginç yanı 8-9 yaşındayken sırf bilgisayardn anlayan bi çocuk olayım diye ewe bilgisayr aldılar!! yani bnm pek bi merakım yoktu hem kendileri weriyo hemde kendileri şikayet ediyo ama şu pati olduktan sonra bu bilgisayar meletinden wazgeçmeye hiç niyetim yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 gözlerin kan çanağı gibi olmuş kapat yeter derlerdi bana[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla bana hiç bişi yapmadılar sonunda bilgisayar mühendisi oldum. :) ama hala babam gece kalktığında beni ayakta görürse "hadi oğlum, yat artık" diyo.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hiç bir yaptırım görmedim ailemden çünkü hayatımı bu meslek üzerine ilerletmek istediğimi hep söylerdim nitekimde öyle ilerliyorum :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: fizban, 02 Şubat 2005 15:09 tarihinde demiş ki: babam bazen gelip şey der. "oğlum bilmemkimin şirketine bi program/web sitesi lazım. şöle bişe. kaça yaparsın ?" böyle yaptırımlar da var yani. insanın babası türkiye amiga distrübötrü olunca konuşmayı tam sökmeden c64 kullanmayı söküyo çünkü :) ahahhaha LOL![signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bi gün okula gitmiştim eve geldiğimde bilgisayarımı kaldırmışlardı bende habersiz bende şok olmuştum tabii. Dediler bana derslerini çalış senenin sonunda kuracam tekrar fln dedi. Tabii bede koskoca bilgisayar evin neresinde diye kara kara düşünüyodum :) Sonra buldum onların odasındaymış. Onlar yokken gizli gizli kurardım ama artık yok böyle şeyler.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 okul zamanı sinir ediyorlar beni ama tatilerde free yim ama tabi 3gün uyumadıgım zamanlar oluyordu o zaman hafif atışmalar oluyordu tabi :)[signature][hline]Bir derdim var artık ! Bir zamanlar yaşardık... Don't cry for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bilgisayar başında fazla zaman geçirdiğim zaman gelip beni dürtüyorlar sert bi tepki verirsem uysalca yaklaşıp bilgisayarı kapamamı söylüyorlar ama yumuşak bi cevap verirsem bu sefer onlar bağırmaya başlıyor Bide geceleri fandan çıkan gürültüden dolayı kızıyorlar[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Demon_of_Hell, 02 Şubat 2005 17:05 tarihinde demiş ki: bilgisayar başında fazla zaman geçirdiğim zaman gelip beni dürtüyorlar sert bi tepki verirsem uysalca yaklaşıp bilgisayarı kapamamı söylüyorlar ama yumuşak bi cevap verirsem bu sefer onlar bağırmaya başlıyor Bide geceleri fandan çıkan gürültüden dolayı kızıyorlar :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Fazla vakit geçirmediğim için bişey demiyolar...Yanlız LGS'ye hazırlanırken iyice salmıştım dersleri , son ay kaldırmışlardı onu hatırlıyorum...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 eskiden mouse u alıp saklarlardı, Arkadaşın mouse unu alırdım ödünç... Power kablosunu alırlardı, Power kablosu bulurdum... Monitörü alıp bi odaya kitlerlerdi, kasayı alır tv ye bağlardım... :D[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hiçbir yaptırım olmadı $ahsen.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 banada yat diyor gece yarısı o gidiyo daha yatmıyorum :=)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar