Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru sokak köpeği

Esrk

Öne çıkan mesajlar

İyi günler,

Pazar günü oturduğum semtin sahilinde bir sokak köpeği buldum. Tip itibariyle şirin bir şey olduğu için sahiplendirebileceğimi düşünüp eve aldım, benimle 15-20 gün kalacak (petarkadas.com'da ilanı var), o esnada sahip aramaya devam edeceğim (bu konuda yardım ederseniz sevinirim, köpek 3.5 aylık, dişi, büyük bir köpek olacak, patileri iri).

Benim sormak istediğim, muhtemelen sahip bulamayacağımdan, ne yapabileceğim? Köpeği barınağa bırakıp, kısırlaştırılmasını sağlayıp sahilde bakmayı düşünüyorum, burada yaşayacak alan çok, besleyen de var ama bazı hayvanseverlerin arazilerini köpeklere açtığını ve beslediklerini biliyorum. Sizin bildiğiniz böyle birisi var mı? Yardım karşılığında köpeğe bakabilecek? Ya da duyduğunuz?

Sen neden bakmıyorsun sorusuna cevap vereyim, evde (2+1 evden bahsediyorum) zaten 3 köpek var, bunun yanında yaklaşık 7-8 kedi var beslediğim, arada sırada eve giren, çıkan. Açıkcası çok yerim yok, bir de yetemiyorum, sokakta da baktığım 4-5 köpek var, yetişemiyorum hepsine tek başıma.

Durum bu, ilan linki de bu;

http://www.petarkadas.com/petbul/ilan-yavru-kopek-zipzip-istanbul

Bir şey çıkar umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...