Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Level 16 NE Rogue görevi için Stormwind şehrine gitmem gerekiyor. Ancak nasıl gidileceğini bulabilmiş değilim. Auberdine limanından, Menethil limanına gidiyorum, gidiş o gidiş oradan başka bir yere ayrılamıyorum. Gyphon master'a sordum, gideceğim yeri bilmediğimi falan söyledi. Oyun içinde sordum kimse cevap vermedi. Limitteyim, yardımlarınızı bekliyorum. :)
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Azmodai'nin açtığı topic'i şimdi okudum, o ne kasış iş öyle ya. :)
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 flight pathleri bilmedigin icin ole demishtir. loch modan a kosuhucaksin. ordan ironforge a ironforge dan stormwinde tram var sehir icinden.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 02 Şubat 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 An itibariyle Stormwind'a girmiş bulunmaktayım. :)
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Seru, 02 Şubat 2005 06:28 tarihinde demiş ki: Azmodai'nin açtığı topic'i şimdi okudum, o ne kasış iş öyle ya. :) o kadarda değil be 22 dakika sürdü auberdine ıronforge arası hiç ölmedim ama birde lvl25 oldugu için aspect of cheeath vardı onu unutmamak lazım.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben lvl6 iken dün gittim ve toplamda 6 kere falan öldüm amaçoğu aynı yerdeydi. Gittiğin her şehri kuşçusu ile konuş ki ilerde bir daha koşman gerekmesin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D ilk kuşçuya gidiyorum zaten mesala artık ironforgea toplam 6 silver karşılığında uçarak gidebiliyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende dün aynı yolu yapmıştım sonra geri gitmem gerekti ve toplam 10 dakikadan kısa uçarak vardım yurduma. Yalnız uçuş güzergahını öyle seçmişki adamlar 1 saniye bile sıkılmıyorsunuz. Büyük ihtimal hayatta göremeyeceğimiz garip yaratıkların arasından tepesinden falan uçuruyor sizi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben böle uçarkan fobim var göslerimi yumuyom. Ben onları görmezsem onlarda beni göremez değil mi?
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben LvL 19 ve Rogue olduğum için hiç zorlanmadım ama bayağı zamanımı aldı diyebilirim. :)
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Böyle :D[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b][b]Member of Blood Pact - International European GuildHellnar - Orc Shaman
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ulan undercity i isgal ettik hala akillanmadi bu allience. Neyse onu da aliriz elinizden merak etme ! Undead Rulz ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Mendoza, 02 Şubat 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Ulan undercity i isgal ettik hala akillanmadi bu allience. Neyse onu da aliriz elinizden merak etme ! Undead Rulz ! Lordaeronu işgal ettik desek daha doğru olur...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o dün Lakeshire'yi basan siz miydiniz bi 43 lvl'ı güzel yatırdık deniz altında ehehe for the alliance![signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben olmadığım kesin =) Ama basan bizim guildti... 50 kişiye karşı 8 kişiydik :D Alliance tipik sürü piskolojisi takıldı herzamanki gibi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 birçok kişi yattı zaten gardlar paso spawn oluyo arka arkaya dupe lu geziolar rahat 40 50 tane gard çıktı kovalıyo[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected]
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 e birader geliyosunuz 40+ , millet orda 17. level sonradan bi 50 lvl paladin kankacı geldi de püskürttük. esnaf dayağı atıyoruz ;)[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage.
Öne çıkan mesajlar