Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Level 16 NE Rogue görevi için Stormwind şehrine gitmem gerekiyor. Ancak nasıl gidileceğini bulabilmiş değilim. Auberdine limanından, Menethil limanına gidiyorum, gidiş o gidiş oradan başka bir yere ayrılamıyorum. Gyphon master'a sordum, gideceğim yeri bilmediğimi falan söyledi. Oyun içinde sordum kimse cevap vermedi. Limitteyim, yardımlarınızı bekliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Azmodai'nin açtığı topic'i şimdi okudum, o ne kasış iş öyle ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 flight pathleri bilmedigin icin ole demishtir. loch modan a kosuhucaksin. ordan ironforge a ironforge dan stormwinde tram var sehir icinden.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 02 Şubat 2005 06:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 An itibariyle Stormwind'a girmiş bulunmaktayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Seru, 02 Şubat 2005 06:28 tarihinde demiş ki: Azmodai'nin açtığı topic'i şimdi okudum, o ne kasış iş öyle ya. :) o kadarda değil be 22 dakika sürdü auberdine ıronforge arası hiç ölmedim ama birde lvl25 oldugu için aspect of cheeath vardı onu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben lvl6 iken dün gittim ve toplamda 6 kere falan öldüm amaçoğu aynı yerdeydi. Gittiğin her şehri kuşçusu ile konuş ki ilerde bir daha koşman gerekmesin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 :D ilk kuşçuya gidiyorum zaten mesala artık ironforgea toplam 6 silver karşılığında uçarak gidebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bende dün aynı yolu yapmıştım sonra geri gitmem gerekti ve toplam 10 dakikadan kısa uçarak vardım yurduma. Yalnız uçuş güzergahını öyle seçmişki adamlar 1 saniye bile sıkılmıyorsunuz. Büyük ihtimal hayatta göremeyeceğimiz garip yaratıkların arasından tepesinden falan uçuruyor sizi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben böle uçarkan fobim var göslerimi yumuyom. Ben onları görmezsem onlarda beni göremez değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben LvL 19 ve Rogue olduğum için hiç zorlanmadım ama bayağı zamanımı aldı diyebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Böyle :D[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b][b]Member of Blood Pact - International European GuildHellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ulan undercity i isgal ettik hala akillanmadi bu allience. Neyse onu da aliriz elinizden merak etme ! Undead Rulz ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Mendoza, 02 Şubat 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Ulan undercity i isgal ettik hala akillanmadi bu allience. Neyse onu da aliriz elinizden merak etme ! Undead Rulz ! Lordaeronu işgal ettik desek daha doğru olur...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 o dün Lakeshire'yi basan siz miydiniz bi 43 lvl'ı güzel yatırdık deniz altında ehehe for the alliance![signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ben olmadığım kesin =) Ama basan bizim guildti... 50 kişiye karşı 8 kişiydik :D Alliance tipik sürü piskolojisi takıldı herzamanki gibi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] [b]Member of Blood Pact - International European Guild Hellnar - Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 birçok kişi yattı zaten gardlar paso spawn oluyo arka arkaya dupe lu geziolar rahat 40 50 tane gard çıktı kovalıyo[signature][hline]Gece Uçan Pıras@ msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 e birader geliyosunuz 40+ , millet orda 17. level sonradan bi 50 lvl paladin kankacı geldi de püskürttük. esnaf dayağı atıyoruz ;)[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar