TOSA Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya ben bi kaç sey öğrenmek istiyorum...? 1.Avrupa orjinal serverı ne zaman acılacak? 2.Server açıldığı zaman horde yada alliance olmak isteyen arkadaşlar eğer buraya horde yada alliance mı olmak ıstedıklerını yazarlarsa sevinirim 3.class olarak neyı sececeksınız? yanı hangı ırk ve class olmak ıstıyosunuz ! genel olarak cogunluk ne olacak merak edıyorum....? 4. proffession olarak hangı sizce bir hunter neyi seçmeli yada diğer klasslar neyle ugrasmalı? 5.Hunterlar a özel bi soru yada deneyımı olan kişilere .... "bildiğiniz gibi bir hunter ın en aciz noktası kendini heal edememesi" bunu en aza ındırmek ıcın nasıl bır yontem ızlemelı? 6.birde bu talent olayı kafamı kurcalıyo. marksmanshıp kuşkusuz en heyecanlı kısmı talentlarda.... ama survıvar ve beast arasında kaldım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 1. kesin tarih yok ama şubat sonu deniyor 2. bunun hakkında bir çok konu var 3. aynen bunun hakkında da var 4. bunun hakkında da var ama yine de: alchemy/herbalism, skinning/leatherworking, mining/blacksmithing, mining/engineering ve daha bir çok alternatifin var. zevkine kalmış. 5. en iyi yol dmg almamak :p, first aid kesin alınmalı 6. talent konusunda en ufak fikrim yok, ama onu da zevkine göre yapman en doğrusu olur bence, sonradan değiştirilebiliyor zaten[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar