Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Razer Blackwidow, Logitech G13, Logitech G9x


bonuSimo

Öne çıkan mesajlar

Razer Blackwidow
tuş takımı ışıklı olanlardan değil, aşşada razer logosu var mavi yanıyor sönüyor bişeyler yapıyor ayarlayabiliyorsunuz napacağını. aşağıda yazdığım sıkıntıları var, onlar harici tertemiz. çok temiz yani baya temiz. cherry mx blue switchli, yeni boktan çin switchlerden değil. kutusu mutusu yok.
-almanca layout, anane değilseniz klavyeye bakmıyorsanız yazı yazarken bi sıkıntı olmaz. ama diyorsanız ki ben qwert'in yanıda z görürsem onu z zannederim, almayın o zaman.
-3 adet tuşu çalışmıyor, çok sıkıntı yaratan tuşlar değil. hatta hiç sıkıntı yaratan tuşlar değil. sol ok tuşu, aşağı ok tuşu ve num lock tuşu çalışmayan tuşlar. bunları soldaki macro keylere atayabilirsiniz, ben öyle yapmıştım.
-macro keylerden biri eksik, çünkü berbat biyere koymuşlar parmağım çarpıp duruyordu çıkartıp attım.

klavye bunun aynısı. kırmızılar bozuk olanlar mavi eksik tuş. bozuk tuşlardan birini eksik tuşun yerine falan takabilirsiniz tabi hiç bir sakıncası yok size kalmış. ben takmıyorum çünkü yukarıda söylediğim gibi orada tuş olması rahatımı bozuyor.
m1'e num lock koydum, diğerlerine ok tuşlarını koydum ama yani ok tuşunu napacaksınız bilmiyorum çok lazımsa numpadden kullanın bissürü çare var.


http://i.imgur.com/y2ya8XE.png





Logitech G13
güzel bişey bu baya. laptopla oyun oynuyorsanız özellikle çok rahat ettiriyor. malzeme kalitesi falan çok iyi. ekranı var bişeyler yazıyor oyuna göre. laptopum varken almıştım, taş çatlasa 1 ay kullanmışımdır. inanılmaz temiz 0 gibi yani nerdeyse. kutusu yok.


https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81hTgnd037L._SL1500_.jpg





Logitech G9x
kutulu, griplerinden birini bulamadım gri olan var üstünde. kullanımdan dolayı boyasında solma falan var. öbür gripide evde biyerde ama henüz bulamadım. çıkacak eninde sonunda. ağırlıkları falan var, ama takmayın ne gerek var.

sağdaki eksik şimdilik

http://assets.vr-zone.net/13233/Grips.jpg






fiyatlar

razer blackwidow: 150tl
logitech g13: 150tl
logitex g9x: 100tl

üçü birlikte 350tl
klavye+mouse 200tl



resim isterseniz çeker koyarım ama görcek pek bişey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...