Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bi arkadaş tayfası roadtrip'e çıktı usa'da, son 5 gün la'de geçicekti, para verdikleri flatin sahibi parayı cukkalamış kayıplara karışmış adam başı 200 dolar falan gg şimdi yer bakıyolar. airbnb couchsurfing falan deneyecekler de, tanıdık varsa en azından para tanıdığa gitsin ya da sevabına alsınlar 6 kişiler de bölüşürler bi şekilde ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 öeah. 6 kişi için kim evini açacak direk kendisi airbnb'ci, couchsurfing'ci diilse. bi de pati'den çıkma ihtimali inanılmaz düşük bu arada. bırak arkadaşımın başına gelmesini, kendi başıma gelse buraya konu açmak aklıma gelmezdi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Yorumu olmayan evi mi tutmuslar lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 @sabonis ya 6 kişiyi alamaz heralde. işte duruma göre artık 2 mi alır 1 mi alır. @esh ya dediğine göre arkadaşın normalmiş herşey. herif sonradan kırmış kafayı galiba. başka bi arakdaşları kalmış daha önceden burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ahahahahahahahahhahahahahahahahaha cok kotu ama guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 dram ya, son 5 gün, adam başı 200dolar/mı euro mu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Abnbnin bi security olayi olmasi lazim yalniz. Boyle bi durumda yuzustu birakmiyolar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 başka arkadaşla herif ortak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Esh said: Abnbnin bi security olayi olmasi lazim yalniz. Boyle bi durumda yuzustu birakmiyolar diye biliyorum airbnbde olmuyo ya dalga. nerden kiralamışlar ilk yeri bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar