ambassador Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Beyler ben yeniyim arkadaşlığınız için şimdiden çok teşşekür ederim size bir şey söylemek istiyorum yeni müzik türü piyasa arkadaşlar bu türde kişiler müziği yaparken bu albüm ne kadar satar benim değil başkasının beğenmesi önemli piyasada önde olurmu bana para kazandırmı başkaları nasıl sever diğerekten yapılan müzik türüdür insanlar bunda kendi müzik zevklerinden tamamen sıyrılıp piyasa olmya çalışırlar manga nın elemanlarıda çopu dream theater(yazamıorum)onu çok sevior onun gibi olmak istiyor ama sizce zevkler tutşuormu bence manga da dielreri gibi piyasa olmak için müzadele eden gruplardan bir tanesi sağolun arkadaşlar[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım... Artık uyanmak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nese ben hosgeldin diim sana...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambassador Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 gerçekten övdükleri kadar yokmuş heryerde olduğu gibi aradan birkaç tane çıkıor ama nickim kız olsa herhalde şu an okuyan 100 lerdeydi çok tşk ederim sana FENERLİ LER İYİDİR ZATEN[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım... Artık uyanmak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 slm[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 bilen bilir mun die bir klüp vardır gezdirir amsterdam berlin dublin.. işte orda ambassador fln olunur, ambas da denir eğlencesine. tatil zamanı okulu aklıma getirdin. hoşgeldin ne biliym, ben de yeni geldim gerçi ev sahibi ayaklarına yatmiyim şimdi.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 hoss geldinn[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambassador Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ne nalamı? Bu arada AmbaSSadoR yazım çünkü en başında soldat için üye oldum sonra çok övdüler baktım ambassador=büyükelçi demek bu arada bana anlam lzm dediğin için sağol rüyalarımda bulmaya çalışıcam[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım... Artık uyanmak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: ambassador, 31 Ocak 2005 00:33 tarihinde demiş ki: gerçekten övdükleri kadar yokmuş heryerde olduğu gibi aradan birkaç tane çıkıor ama nickim kız olsa herhalde şu an okuyan 100 lerdeydi çok tşk ederim sana FENERLİ LER İYİDİR ZATEN Bence yanlış düşünüyosun . Oldukça sıcak kanlı insanlarızdır bizler patiler olarak :-p *!yalanın gözüne vurur* şaka bi yana sen önce bi forumu dolaş ondan sonra anlarsın . Neyse uzun lafın kısası =0= Patiye hoş geldin ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 fuuuuuuuuuuuuu[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ambassador Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 black_lupin keşke herkes senin gibi olsa ben buraa üye olmadan 3 yıldan beri okuyucusuyum[signature][hline]Hâlâ Rüyadayım... Artık uyanmak istiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ho$geldin.[signature][hline]none. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 birazdaha sakin olursan daha rahat edersin.. hoşgeldin[signature][hline]yörünge dışı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 iii hosgelmisn :)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hoşgelmişin ama caps lockla fazla oynamasan diorum hani büyük harf gözü raatsız edio die deil eskir falan üzülürüm :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ambassador ifade etmekte çok büyük sorunun var galiba :) kitap falan oku biraz[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Hoşgeldin...:)[signature][hline]James HETFIELD... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 wtp[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Unutmayız :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bu arada simdi farkettim aynısını müzik bölümündede okumustum sanki :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.