Kahin0658 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaslar herkese selamlar öncelikle şimdiden sizleri kızdırdığım icin özür dilerim. Arama yapsaydın diyeceksiniz emin olunki fazlasiyla yaptim ama aradiğim şeyi bulamadım. Kendim Localde Kendimi geliştirmek icin bi server kurdum. ancak ben haritayı değiştirdim fakat harita uzerine nasıl static olarak bina Vs. ekleyeceğimi bilmiyorum. Yardımlarınız icin Tşk. [Bu mesaj Kahin0658 tarafından 31 Ocak 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Şimdi şöyle: Haritanı tamamen temizle, bir item bile bırakma. Üstüne bina dizaynını yap, fakat hiçbir i_ornek gibi DEFNAME'e sahip bir item olmasın. Hepsi ID'sine sahip olsun: 074d gibi. Herşeyi yaptıktan sonra, save al serverını kapat. Dragon'un içinde bir tool vardı. Static Item Freeze diye, bununla sphereworld.scp'nin yerini göster. Diğer mullarında tabi. Bu şekilde patchleniyor, fakat çok zahmetli bir iş. Daha fazla bilgi için www.ryandor.org adresine girebilirsin. Ünlü harita tasarımcıları burada.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sanada selam... arama yapıpta bulamadığın zaman korkmadan konu açabilirsin ;) biz sadece gerçekten 100lerce kez konuşulmuş konuları tekrar açanlara tepki gösteriyoruz...[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kahin0658 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar ilginiz için tşk ederim ama dediğiniz programları bulamadım dragon adlı programın içinde yok.Bir tane staticsfreeze adlı bi prog buldum ama oda wsc formatında bi dosya istiyor benden eğer mümkün ise nasıl kullanılcağını anlatabilirmisiniz.[signature][hline]WwW.Kahin.Tr.Cx [Bu mesaj Kahin0658 tarafından 31 Ocak 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kahin0658 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen. Camiye Yardım Camiye yardım :P[signature][hline]WwW.Kahin.Tr.Cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 wsc formatındaki dosyayı şu şekilde yapacaksın. Binanın yapısını oluşturduktan sonra oyun içinde .serv.export items.wsc yaz. Sphere klasörünün içinde dosyayı göreceksin. O programda tanıtacağın dosya bu. Geri kalan sorunları için şuradan yardım alabilirsin. [Bu mesaj Yeager tarafından 01 Şubat 2005 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasdasa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaslar madem bu konu acılmıs benim de takıldıgım biryer var sorayım bari bu multool da freeze ettikden sonra oyuna girdiğimde koydugum her sey aynen duruyo yalnız evlerin yerinde sarı ufak nokta seklinde bir şey oluyor yardım edebilecek varmı acaba?[signature][hline]İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için , sevmekten korkuyor.Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için .Düşünmekten korkuyor , sorumluluk getireceği için .Konuşmaktan korkuyor , eleştirilmekten korktuğu için .Duygularını ifade etmekten korkuyor , reddedilmekten korktuğu için .Yaşlanmaktan korkuyor , gençliğinin kıymetini bilmediği için .Unutulmaktan korkuyor , dünyaya iyi bir şey vermediği için Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar