MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 dövmenin sürülen zımbırtısı nası yapılıyo bilen varmı kınayla olanı (geçici)[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Tercihen sopa ya da çıplak el olabilir.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 önce kına alıosun. asetonla karıştırıosun. (şişenin içine kına koyuosun kapaıına da biraz aseton koyup biraz kınayla kürdan yardımıyla karıştırıosun) kürdanla yapmıştık okulda biz baya eğlenceli oluo. ee bi de becerikli insan lazım düzgün olması için. benimki bi 5 gün dayandı soora da üstünden asetatlı kalemle geçtim züper oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: girift, 05 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: önce kına alıosun. asetonla karıştırıosun. (şişenin içine kına koyuosun kapaıına da biraz aseton koyup biraz kınayla kürdan yardımıyla karıştırıosun) kürdanla yapmıştık okulda biz baya eğlenceli oluo. ee bi de becerikli insan lazım düzgün olması için. benimki bi 5 gün dayandı soora da üstünden asetatlı kalemle geçtim züper oldu valla. şişe ne kadar büyük olcak ki?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu konu hakkında bir topic acılmıstı zaten Gerekli maddeleri bilmiyorum ama Dovme nin uzunde Sperm olduguda sölenmıstı :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bildiğimiz küçük su şişesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: girift, 05 June 2003 19:28 tarihinde demiş ki: önce kına alıosun. asetonla karıştırıosun. (şişenin içine kına koyuosun kapaıına da biraz aseton koyup biraz kınayla kürdan yardımıyla karıştırıosun) kürdanla yapmıştık okulda biz baya eğlenceli oluo. ee bi de becerikli insan lazım düzgün olması için. benimki bi 5 gün dayandı soora da üstünden asetatlı kalemle geçtim züper oldu valla. ya ben hala şişedeki kına ve kapaktaki aseton olayını anlamadım. bi şişe kınanın içine kpak kadar aseton dökülürse abes olur be.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar