Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaslar Bu Scrp Dosyalarının Uzantısını .scp Olarak Deyıstırıyorum ve Scrıpt Klosorunun Icıne Atıyorum Ama Scrptler Calısmıyooo Lutfen Bırı Bana Bunu Acıklasın Lutfennnnnn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Rescny attın mı servera peki. Sphere consoluna iki kez R yaz. Sonra çalışır[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet Onuda Yaptım Ama Yıne Celısmıyo Uzantıyı .scp yapıyorum Yıne Olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Save at bir daha dene olması lazım script klasorune atıyorsun oyle değil mi[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ewt Savede Atıyorum Hemıde Denedım Hem Uonun Icındekı hemde Cdkıne Atıyom Ama Yıne Olmuyo Bende Anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 spheretables.scp ye ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Onuda Yaptım Falla Bendemı Sorun Var Dedım Arkadasa Yolladım Ondada Calısmadı ??? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oYeres Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 kendi yaptıgın notpad lere .scp uzantisi yaparak onları ultima developing dosyası haline getiremiyoruz malesef o yüzden en kısa olarak orijinal scp dosyasını kopyala bosalt içine scplerini yaz ismini de degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bak Onu Demedım :D Saol Bı Deneyem :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Yoo gayet güzel yazılıyor notepad ile. Tek yapman gereken script txt dosyasını farklı kaydet ten isim.scp olarak kaydetmek. Daha sonra spheretables.scp içine script yolunu tanıt ve konsolda r ye bas enter - r ye bas enter tamamdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Nasıl çalışmıyor peki_ Ne scripti bu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wonderful Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ewt Calıstı Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 spc calismaz uzantiyi scp yap eha[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Wonderful, 02 Şubat 2005 15:23 tarihinde demiş ki: Ewt Calıstı Saolasın said: Kronosh, 02 Şubat 2005 15:36 tarihinde demiş ki: spc calismaz uzantiyi scp yap eha [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Eğer f2 Ye Basarak Veya Yeniden Adlandır Yaparak .scp Yazarsan Dosyanın Uzantısı Değişmez... Scripti Notepad Gibi Bir Program İle Aç. Tüm Dosyaları Seç(Biliyorsundur Herhalde) Ordan Dosyanın Sonuna .scp Yaz...[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Aradhell, 02 Şubat 2005 15:15 tarihinde demiş ki: Yoo gayet güzel yazılıyor notepad ile. Tek yapman gereken script txt dosyasını farklı kaydet ten isim.scp olarak kaydetmek. Daha sonra spheretables.scp içine script yolunu tanıt ve konsolda r ye bas enter - r ye bas enter tamamdır. Pardon Okumamışım. Herkezden Özür Dilerim[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar