nopel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Biliyorum Konuyu Yanlış Yere Yazıyorum Çünkü Uo Emulatorlerinden Başka Bir Yere Takılmadığım İçin. Neyse Gelelim Konuyo. Ben İmzama Msn Adresim Yazacagim Ve Ona Link Verecegim. Link Yazıda Olacak. Nasıl Yaprım[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 MSN gibi kopyala bunu veya alıntı yap a bas görürsün kodu[signature][hline] [Bu mesaj Aradhell tarafından 02 Şubat 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aradhell tarafından 02 Şubat 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Saol.[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar