Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Uzun uzun düşündüm sonunda müzik bölümünme sormaya karar verdim.. arkadaşlar bu mp3 player türkiyede var mı?varsa nerde var? yoksa imp-350 var mı?varsa nerde var?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hadi ya..pff..sendekini satsana bana:P yoksa ısmarlıycam amerikadan ama şimdi uzun sürer üşeniyorum..kargo fln..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 400 hani şu 90küsür dolar olan değil mi? Ben 150 alıken vardı o yazıcıoğlunda. Hala vardır herhalde[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 IMP-150 90 dolardı be 400 180 dolar civarıydıu evetyazıcı oğlunda ikinci katta merdivenlerin hemen karlşısındaki dükkanda var bir tan[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 direk atlıyorum:P[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ve takılan :) ama hangi cd playerda yılan oynanıyor ? ;)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben gittim yeni mp 100 laıdm baktım 150 ile aralarında 20 oalrmı ne var baktım speclerine birisi 4 sat mi ne fazla gidiyo salla dedim direk gittim 100 aldım 400 süper alete yok bende o kadar para =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ya karizma bilgisayarın internet sitesinde iriver marka sadece "IRIVER, IDP-100 MP3 DATA PLAYER" die bişi var..bu iyimidir?bide bişi dicem,bunlarda aynı zamanda normal cd de çalabiliyoruz dimi?[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 buradan bulunur[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 "bu ürün stoklarda bulunmamaktadır" :P[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?ad=mp3_player&ur_no=2&s=JB2RqKiKLdhhXMvHl6FK http://www.baskuda.com/bsk.aspx?cmp=baskuda&pId=538691&aType=product&catId=202 bunlar galiba aradığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar