_-ares-_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eğer ahşap zıpkın almak isteyen varsa [email protected]'a mail atabilirler. 100'lük ahşap 100 ytl, 75'lik 75 ytl, 90'lık da 90 ytl'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ahşap zıpkın nedir?[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 evet nedir?[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ahsap zipkin? Su alinca sismiyor mu o ahsap? :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Ahşap zıpkın Tam aradıgım şey ne kadar fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 oha görünce şaşırdım :D varmış demek benim gibi zıpkınla balık av yapı yapan arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yeni yaptırdığım ahşap zıpkın :D ne alaka ama görün dedim madem merak etmişsiniz.Buda benim yaptrıdığım son alet. Ahşap zıpkın çeşitli işlemlerden geçtikten sonra çok zor şişmesi falan hemde daha iyidir kütlesi bol olduğundan tepkimesi o oranda azalır.Atıyorum 3 lastikli bir aliminyum veya karbon zıpkınla eşleştirirsek.Aliminyum veya karbonda içi boş olduğundan çokta başarılı atışlar yapamayız ama güzel kütleli bir ahşap zıpkın olursa tepkimesiz hedefimize yüksek hızlarda atış hızıyla ulaşırız.Suya karşıda gemilerdede kullanırlar en dayanıklı en iyi ağaç teak ağacıdır bu ağaç fiyat olarakta uçuktur. Scuba,apnea ile uğraşan arkadaşlar varsada tanışmak isterim. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 23:37 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 konuyu hortlattım ama kusra kalmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Aile yadigarı galiba.Duvarda asılı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Daha yeni yaptırdım elime bile geçmedi daha bir kaç günde bitiyor tam olarak o zaman yollyacak beğenip beğenmemem açısından gösterdi yaptırdığım adam bu fotoğrafları o çekti yani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ne kadara yaptırıyorsunuz bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 toplam şişi,lastiği,makarası bana ait iyi bileşenlerdense ki ben iyi malzemeler aldım bunlar 500 ytl yi buluyor lastik,şiş,makara hariç. 250 den yapıyordu benim arkadaş ağaçlarıda ben almıştım.yurtdışındaki el yapımları ise 400 eu dan başlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yalnız o ne ya =/ bununla avlayacağın büyüklükte hayvanı suda görsem, kaçarım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 120 cm ahşabın boyu zaten açık su tüfeği bu akya,sinarit falan avlayacağım bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 moby dick vururum ben onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yaw tr dekiler neki open water deidğimiz pasifikte falan yapılan avlarda adamlar 140 150 liklerle av yapıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu kadar uzun zıpkında lastik nasıl geriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şöyle http://www.roballen.co.za/pics.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu hayvanlar suda seni sürükler be saatlerce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kafadan 1.5 saat çekmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 cresi sub un bir zipkinini aldim, 6 senedir kullaniyorum tam 6 sene bi kere ariza yapmadi. cresi sub techni sub vs tek gecerim ama ahsap zipkini bilmiyodum ilginc denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 cressi iyidir fakat artık bu sektörde değil yeni zıpkını pek güçlü bir karakteri yok sert bir lastik takınca şişi bırakıyordu veya bel veriyordu yani borusu yamuluyor. Scuba ve elbiseler konusunda iyiler.Bu sektörde zıpkın olarak rob allen ve rabitech amerika,avustralya,ve güney afrikada ve bol ödülleri olan markalar..Avrupada ise en popüler marka o.me.r dir diğer av malzemeleride çok iyidir. Elbiselerde elios,polosub çok iyidir özelliklede derin dalış elbiselerinde smooth skin tabir ettiğimiz elbiselerdir bunlar serbest dalışlarda kullanılır scuba elbiselerine göre kat kat rahattır konfor olarak.Technisub ın scuba aksesuarları çok kalitedir maskeleri özellikle.Paletlerde is c4 dür komple karbon alıp maximum düzeyde performans alırsınız.Şöyle diyebilirim bunun gibi birçok kaliteli marka var ama her üründe o kaliteyi gösteremiyorlar birinin zıpkını süperken diğerinin elbisesi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 büyük çaplı hayvanlarda okyanusta şu sistemi kullanıyorlar zıpkının şişine breakway dediğimiz bir sistemle takılıyor ipin uzantısı ise deniz yüzeyindeki şamandıraya gidiyor vurduğunuz anda zıpkınla ilişkisi kalmayıp direk şamadıra ile balığı yoruyorsunuz. zegna Türkiye'de nerelerde dalıyorsun? http://www.youtube.com/watch?v=kwkpBKTUIMsvideolara bakabilirsiniz =) buda yerli video gökhan çetin abinin yaptığı avdır http://www.youtube.com/watch?v=DBvrsAHa89E [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 19:24 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 tasucundan alanyaya dogru giderken tasucuna 50km civari tisan diye bi tatil koyu var. 20 senedir oraya gidiyorum ben yazligimiz var, 2002 de dunyanin en guzel 13. koy u mu ne secilmis, cok fazla kayalik ve tam karsisinda bir ada var. irili ufakli koylar filan oldugu icin balikta bol. hele 2004 te mi ne tasucundaki balik ciftligi patlamisti ve 50 bin tane damizlik cupra filan yayilmisti oralara felaketti vur vur bitmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hehehe ona benzer bişey bizim mordoğandaki yazlıkta oldu 90 tane levrek vurmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar