Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Bana kim enerji yolladı da kalktım evi topladım acaba Gerçi daha bulaşık makinesini boşaltıp kalan bulaşıkları dizip yerleri viledalıcam. İki doz daha alabilir miyim az önce gelenden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Hemen yolluyorum. Alacağınız ilk üç derin nefeste full sarjjsıznız.. iyi günlerde kullanın , enerjicakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mithat said: Olum ben en azından evli barklı düzenli ilişkide izin alan adamım . Seks uğruna büyücülükten daha özgür bi durum benden daha çok sevişiyorsundur... Ben de evlenmek istiyorum ;..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Benim de bi temizlik yapmam lazim ama kicimi kaldiramiyorum ya,noyan bi el at abi ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ya hava çok sıcak az önce zengin bir holding varisinin mafyacılık denemelerini üzerimden atıp üzerime gönderen kişinin üzerine geri yolladım haklı olduğumu kanıtlayarak... bence hepimiz bi siesta yapalım enerji doğal olarak bi sarj olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar