bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya ben heryeri dolaştım neverwinter nights'ı blabilmek için sen nerden aldın yaa? insaniyet namına yardım lütfen...[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 :) topici görünce bir anda :) bak ankarada ise dunegon u biliyorsan orada var orada şu ted lisesi karşısında bulursun kesin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok ben ist.teyim :([hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 o zaman fazla birşey bilemiyorum ancak pazar alanı bolumunede birşeyler yazarsan daha bir ilgi görebilirsin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oki teşekkürler[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 said: orc_lord, 24 April 2003 20:07 tarihinde demiş ki: :) topici görünce bir anda :) bak ankarada ise dunegon u biliyorsan orada var orada şu ted lisesi karşısında bulursun kesin..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) orjinalse fiyatını öğrenebilir miyim? [sakıncası yoksa tabi] elimdekini aldığım fiyattan satmayı istiyorum ama piyasadaki orjinal NWN'den de pahalı olmasın madem, kazıkladığım sanılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 walla ben Turkiye'de orjinalini bulamadım. fiyatını bilmiorum.[hline]*bega the poor student* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 ok ben 85 milyona getirmiştim aylaaar önce çıktığında yani bir arkadaş sipariş verip sonra almamıştı elimde kaldı o yüzden piyasada bunun altında fiyatla satılıyosa nerede kaça satıldığını söyleyin o fiyattan da verebilirim, nasıl olsa elimde kalmış durumda, bana giren kazığın boyunu küçültsem yeterli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Carefour(böylemi yazılıyordu :p) giriş katında yani alt katındaki cd satan yerlere bakın Tepe dede Teknosa da vardı sanırım.Kutusu baya hoş[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hah işte oralarda fiyatı nedir bir bakılsa da buraya yazılsa hani [üşendiğimden değil oralara 910 km mesafede olduğumdan] en azından benim aldığım fiyata göre de durumunu görmüş olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 valla eger teknosa ise 100 den asagi degildir :p bugun gidince bakairm black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banava3 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Kanada dan almıştım orda da az kalmıştı tekrar bir parti gelecek diyodu Türkiye'de ise hiç bi yerde görmedim pek aradım sayılmaz ama[hline]-3- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar