Chastor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Merhabalar, dizüstü bilgisayarımı external bir ekrana bağladığım zaman youtube'daki videoları fullscreen yaptığımda ses geliyor ama görüntü gelmiyor. Tüm driverları update ettim , chrome izinlerini kontrol ettim onda da bir sıkıntı yok. Extend displays seçeneğinde videoyu dizüstünün ekranında açtığım zaman sıkıntı çıkmıyor fakat external ekranda açtığım zaman yine siyah bir ekranla karşılaşıyorum. Sabahtan beri internette araştırıyorum bir çözüme ulaşamadım. Bana bir akıl verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 tor browser dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Sürekli f e basınca 2 saniye falan fullscreen olur gibi oluyor sonra tekrardan kararıyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Extend desktop yapmadan denedin mi 2.ekrani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Intel hd graphicsde sorun. Nvidia ye aldım tamamiyle çözüldü problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar