codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Şimdi ben bir pvp serverında oynamaya başladım EU betada ama bazı oyuncuları "pvp disabled" olarak görüyorum.Genelde düşük lvl lı oyuncular bunlar.Ama pvp serverı bildiğim kadarıyla 1-60 fark etmeden pvp yapılabiliyordu.Bunun nedeni nedir?[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Şimdi allie şehrinde isen eğer pvp kapalı ise kimse sana birşey yapamaz. Pvp açık ise eğer o zaman savaş başlar. Contested landler var yani tarafsız saha gibi birşey eğer orda isen pvp açık veya kapalı fark etmez horde gelir ve savaş başlar. Bilmiyorum anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Tamam anladım teşekkürler.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar