Albert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hor gorup, azarlama isine bende katiliyorum da, sen benim dedigim su sticky olayini bi dusun derim :) bos bi zamaninda biseyler hazirlarsan veya olanlari toparlarsan, bu konuda bilgisi eksik veya bilgi edinmek isteyen kisiler scriptleri yazan kisi tarafindan hazirlanmis bilgilerle daha kolay cozume ulasirlar.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverDown Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yok olay o diil bu topic Math- e maal olmuş ondan patiden kime maal olalım demiş topic seçmiş bu elemanı. :) olasun cevap buldum ama dediğiniz olay olmadı page attım 5 dakika bekledim ve page i sildim sonra gene aynı hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar sürekli birileri birilerini uyarmak zorunda diil, modlar threadleri kitlemek zorunda diil, insanlar konusurken birbirine gozdagi vererek dialogu rayinda tutmak zorunda diil... hepimiz arada monitörler ve kilometrecelerce kablo yokmuş aynı masada oturuyomuş gibi olabilirsek, pek bi sorun kalıcağına inanmıyorum. karakedi açıklamış bu konu hakkında bişiler ben okumamıştım ona rağmen paralel fikri savunuyomuşum burda. ama karakedinin uyarıları emulatör forumu için geçerli olamaz, çünkü paticiğin diğer alanlarına baktığım zaman sıcak bi ortam görüyorum, emulatörde ise ne yazıkki son zamanlarda resmen kan gövdeyi götürüyor! bu savaşlara son diyelim arkadaşlar.. yeter bu kadar sinir harbi hepimize.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bronx Büyük adamsın D:[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar