Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pagebox hatasi

NeverDown

Öne çıkan mesajlar

hor gorup, azarlama isine bende katiliyorum da, sen benim dedigim su sticky olayini bi dusun derim :)

bos bi zamaninda biseyler hazirlarsan veya olanlari toparlarsan, bu konuda bilgisi eksik veya bilgi edinmek isteyen kisiler scriptleri yazan kisi tarafindan hazirlanmis bilgilerle daha kolay cozume ulasirlar.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sürekli birileri birilerini uyarmak zorunda diil, modlar threadleri kitlemek zorunda diil, insanlar konusurken birbirine gozdagi vererek dialogu rayinda tutmak zorunda diil... hepimiz arada monitörler ve kilometrecelerce kablo yokmuş aynı masada oturuyomuş gibi olabilirsek, pek bi sorun kalıcağına inanmıyorum. karakedi açıklamış bu konu hakkında bişiler ben okumamıştım ona rağmen paralel fikri savunuyomuşum burda. ama karakedinin uyarıları emulatör forumu için geçerli olamaz, çünkü paticiğin diğer alanlarına baktığım zaman sıcak bi ortam görüyorum, emulatörde ise ne yazıkki son zamanlarda resmen kan gövdeyi götürüyor!

bu savaşlara son diyelim arkadaşlar.. yeter bu kadar sinir harbi hepimize.[signature][hline]*2Corbeau
guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...