Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pagebox hatasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Page atip, bir sure o page'e bakma, 5 dakika sonra bak mesela, gecer.

Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
Mesaj tarihi:
nebula bunu özel yapmış :D[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
said:
Delinquent, 31 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki:

Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim.

mrk ettim ben solermisin nedenini?
Mesaj tarihi:
pageboxin kullandigi algortimada atilan pagelere bakilma surelerini, page sayisini vs kullanarak bolme carpma islemleri islemleri yapiliyor ve istatistiki degerler elde ediliyor, e yeni kuruldugunda hic page olmadigindan bazi degelrer 0 ile bolunuyor ondan.[signature][hline]*2Corbeau
guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
söyleyemiyorum senin ayağına getirecek değilim birazda kendin araştır[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
said:
Delinquent, 31 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki:

Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim.

nebula sistemleri ile bilgim yok, incelemedim hic, bu quote yaptigim yazini 3. kere gordum ayri ayri thread'lerde.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
napsın adam hep ayın sorular gelince.....[signature][hline]TheCoder demiş ki:

Mesaj tarihi:
hep aynı soru 23452452152356 kere de gelse yanıtlayacağız arkadaşlar burası forum burası forum burası forum burası forum. yanıtlamak istemiyorsanız topikleri kirletmeyiniz lütfen.[signature][hline]*2Corbeau
Mesaj tarihi:
tamam bronx burası forum elbette sorulkarı cevaplayacağız elbette insanlara yardım edeceğiz
ama bizde insanız bir yerden sonra insan bıkıyor buda yalan değil

bunun için tutorial yazılmış, faq ya eklenmiş bir üstüne kaç defa konuşulmuşsa insan bi arama yapma gayretinde bulunur diye düşünüyorum haksız mıyım ??[signature][hline]Delinquent demiş ki demiş ki:
Bronks'un anisina bir dakikalik resync.
Bronx demiş ki:
hös ölmedim ben daha

Mesaj tarihi:
haklısın haksızsın demiyorum ki, ama insanlara boyle bi zorunluluk kosarsak, "hayir sana cevap vermicez git ara" diye tutunamayiz yani.. hicbirimiz.. farkli farkli cesit cesit insan var, kimisi ofansif kabul eder, kimisi mahcup olur vs. bu threadleri engellemenin yolu da yok sonuc olarak her zaman yeni insanlar gelecek ve daha onceden sorulmus birseyler soracak..

ya kendi kendimize sinir harbi yapicaz burda her gelene "arama yapsana kardesim" diye kızıcaz, yada 2 kere 3 kere o soruyu cevapladıysak yazmak istemiyosak bisi yazmıcaz, yazmak isteyen yazıcak cevap..

ama arama yapmadan msg atilmaz diye bisey farz olmamali yani.. ha ayni sayfada 2. kez soruluyorsa bi soru eyvallah o kisi bizi enayi yerine koyuyo o sayfaya bile bakmaya usenmis demek. ama "aramadan gelme yezid" düsturuyla saglikli bi ortama kavusamayiz cidden.[signature][hline]*2Corbeau
Mesaj tarihi:
said:
Bronx, 01 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
hep aynı soru 23452452152356 kere de gelse yanıtlayacağız arkadaşlar burası forum burası forum burası forum burası forum. yanıtlamak istemiyorsanız topikleri kirletmeyiniz lütfen.

bronx bizde soru sorduk zamaninda, hala daha soruyoruz. edebi var. forum olabilir. illa 500 defa yazilacak diye birsey yok.

scriptleri sen yazdin madem ac bi thread en cok sorulanlar kismi olustur orda anlat vatandas ne sorduysa degil mi?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905

[Bu mesaj Math- tarafından 01 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mesele sadece zebula diil ki.. insanlarin insanlara cok kaba davranmasi, hor gormesi mesele bu aslinda.

"arama yapın huleeayn" ında malzeme olarak kullanılması. yanlis bence.. boyle diil forum, copluk bile islemez..[signature][hline]*2Corbeau
  • Yeni Oluştur...