NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 15:05:ERROR page.scp,1743)Exp_GetVal Divide by 0 page box a tıklayınca bu çıkıyor Nasıl düzeltilir acaba ?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 search please.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Page atip, bir sure o page'e bakma, 5 dakika sonra bak mesela, gecer. Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 nebula bunu özel yapmış :D[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
NeverDown Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 o satırı tamamen sildin ne olur? hata kesildi ama bir yan etkisi olur mu
Bronx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 istatistikleri göremezsin, delinquentin dediği gibi bi page at 5 dk sonra da sil.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Lower Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Delinquent, 31 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Page atip, bir sure o page'e bakma, 5 dakika sonra bak mesela, gecer. Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim. mrk ettim ben solermisin nedenini?
Bronx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 pageboxin kullandigi algortimada atilan pagelere bakilma surelerini, page sayisini vs kullanarak bolme carpma islemleri islemleri yapiliyor ve istatistiki degerler elde ediliyor, e yeni kuruldugunda hic page olmadigindan bazi degelrer 0 ile bolunuyor ondan.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bir'de şöyle bir sorun vardı bende,page varken Page yok :p diyor onu nasıl duzelticez...?[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 (bkz: FAQ)[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Sıkca sorulan'larda böyle bir şey göremedim ben[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 burdaki linke tıklamican bag ekledim demişti bilmiyorum olmazsa www.paticik.com/search.php[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Tamam ben nereye bakacağımı anladım Burayı. söylemiyormusun?[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 söyleyemiyorum senin ayağına getirecek değilim birazda kendin araştır[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ahah çatlakmısın sen ya.[signature][hline]~®âi ~ Benim hakkımda ne dusunuyorsun :p
Albert Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Delinquent, 31 Ocak 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Page atip, bir sure o page'e bakma, 5 dakika sonra bak mesela, gecer. Ha eger nedenini, mantigini ogrenmek istiyorum dersen de anlatabilirim. nebula sistemleri ile bilgim yok, incelemedim hic, bu quote yaptigim yazini 3. kere gordum ayri ayri thread'lerde.[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Yani? :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 napsın adam hep ayın sorular gelince.....[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hep aynı soru 23452452152356 kere de gelse yanıtlayacağız arkadaşlar burası forum burası forum burası forum burası forum. yanıtlamak istemiyorsanız topikleri kirletmeyiniz lütfen.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tamam bronx burası forum elbette sorulkarı cevaplayacağız elbette insanlara yardım edeceğiz ama bizde insanız bir yerden sonra insan bıkıyor buda yalan değil bunun için tutorial yazılmış, faq ya eklenmiş bir üstüne kaç defa konuşulmuşsa insan bi arama yapma gayretinde bulunur diye düşünüyorum haksız mıyım ??[signature][hline]Delinquent demiş ki demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: hös ölmedim ben daha
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 haklısın haksızsın demiyorum ki, ama insanlara boyle bi zorunluluk kosarsak, "hayir sana cevap vermicez git ara" diye tutunamayiz yani.. hicbirimiz.. farkli farkli cesit cesit insan var, kimisi ofansif kabul eder, kimisi mahcup olur vs. bu threadleri engellemenin yolu da yok sonuc olarak her zaman yeni insanlar gelecek ve daha onceden sorulmus birseyler soracak.. ya kendi kendimize sinir harbi yapicaz burda her gelene "arama yapsana kardesim" diye kızıcaz, yada 2 kere 3 kere o soruyu cevapladıysak yazmak istemiyosak bisi yazmıcaz, yazmak isteyen yazıcak cevap.. ama arama yapmadan msg atilmaz diye bisey farz olmamali yani.. ha ayni sayfada 2. kez soruluyorsa bi soru eyvallah o kisi bizi enayi yerine koyuyo o sayfaya bile bakmaya usenmis demek. ama "aramadan gelme yezid" düsturuyla saglikli bi ortama kavusamayiz cidden.[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yok abi karakedi ye söyleyelim topici check etsin aynı sayfada varsa monitöre el haraketi çekilsin bundan anlıycak bizim milletimiz[signature][hline]
Albert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Delinquent, 01 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Yani? :) elinin koru :)[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Albert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bronx, 01 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: hep aynı soru 23452452152356 kere de gelse yanıtlayacağız arkadaşlar burası forum burası forum burası forum burası forum. yanıtlamak istemiyorsanız topikleri kirletmeyiniz lütfen. bronx bizde soru sorduk zamaninda, hala daha soruyoruz. edebi var. forum olabilir. illa 500 defa yazilacak diye birsey yok. scriptleri sen yazdin madem ac bi thread en cok sorulanlar kismi olustur orda anlat vatandas ne sorduysa degil mi?[signature][hline]Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 [Bu mesaj Math- tarafından 01 Şubat 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mesele sadece zebula diil ki.. insanlarin insanlara cok kaba davranmasi, hor gormesi mesele bu aslinda. "arama yapın huleeayn" ında malzeme olarak kullanılması. yanlis bence.. boyle diil forum, copluk bile islemez..[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me.
Öne çıkan mesajlar