Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow beta install ve beta account

Sw0rdy

Öne çıkan mesajlar

Evet sevgili paticik kardeşlerim ben wow betayı installerdan install edemiorum verdigi hata 'Could not connect to tracker' oluyor napmalıyım lutfen oyunu oynamak cok istiorum fakat bi account dahi yok ve ayrica oyunu yukluyemiorum eger installer dısında bi yerden yukliebilcegimi bilen varsa lutfen yardımcı olsun ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.
Sosyal ağlarda paylaş

en.wow-europe.com

ben burdan yüklüyorum aşada bir dosya var onu bilgisayarına yüklüyosun o netten çekiyor ama biraz yavaş... Eğer bu çalışmıyorsa önceki topiclerde olması lazım hem daha hızlı

Bu arada bende account ariyorum valla biri çıkarsa account verebilecek cok sevincem[signature][hline] R l B l A
Msn = [email protected]
Icq = 54115011

[Bu mesaj murti tarafından 02 Şubat 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Emule sayesinde indirmeye başkadım hayırlısı olsun saygılarımla ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir.
Adolf Hitler.

Demisim fakat indiremedi henuz daha dogrusu baslamıor bir turlu sıramı var anlamadımki???

[Bu mesaj Sw0rdy tarafından 02 Şubat 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eger tracker hatasi veriyorsa, firewall da gerekli portlarin acilmasi lazim. peerguardian gibi bir program kullaniyorsaniz o da blizin iplere blok koyuyor.

eger firewall soft ise sorun yok, programin exesine yetki verin. eger hard ise sorununz var demektir. modele gore degisir. biras arastirma yapmaniz lazim.

windows xp sp2 ile kullaniyorsaniz ve firewalli aktif hale getirdiyseniz dl bitene kadar iptal etmenizi oneririm. 10`dan fazla baglantiya izin vermez vs, bu da hizinizi baya dusurur. iptal ederseniz saldirilara acik hale gelirsiniz uyariyim. en guzeli windowsu iptal edip soft bir firewall kurmak dl bitene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...