CurSedSurGeoN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sey emule kullanmak istiyorum da sira çok yavas geliyo ve dc++ kadar hizli cekemiyorum. sira olayi falan var. bide download ettikce hizin artiyo. Ama bide bazi programlar var seni download etmis gibi gösteriyö yada sira atlatiyo. Sölerseniz sevinirim!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya onu çalıştıramadım ben nasıl çalışıo connect yapamıyorum :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 En cillop şekilde optimize edilmiş, hatta kodları eğrilmiş büğrülmüş misler gibi download ettiren modlar var. Ben gokhan emule mod diye bir sey kullanıyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 peki link verir misin kendercik bunu indirebileceğimiz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 divxplanet.net'te var. bende de sivkamod var şahane =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Resmi sitesi www.divxplanet.net Download edebilmeniz için üye olmanız gerekebilir..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 divxplanet ta freeangel mod var gokhan mod un yeni version unu yapmıslar onu indir divxplanet forumlarındada freeangel diye aratırsan ayarlarının nasıl yapılacagı detaylıca anlatılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mldonkey kullanın, böyle problemleriniz olmasın.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sharky bey bize bi anlatsa cok sevinecegiz vallahi =) Sharky hadi anlat su Mldonkeyi merk ettirme bu cocukları =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: facundo, 01 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki: upload vermeyıp download edmenın enre sı şakane sen tabı şerefsızlı bole algılarsan onu bilemem o senın karakterınden gelıo Ben bilgisayarda meşgulken upload veririm ama işlerimi engellememesi için 1kb'dir. Ama senin bu dediğin asıl giriyor o kullandığın tabire. Adam olalım, olduralım..[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar