CurSedSurGeoN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 sey emule kullanmak istiyorum da sira çok yavas geliyo ve dc++ kadar hizli cekemiyorum. sira olayi falan var. bide download ettikce hizin artiyo. Ama bide bazi programlar var seni download etmis gibi gösteriyö yada sira atlatiyo. Sölerseniz sevinirim!! :D
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya onu çalıştıramadım ben nasıl çalışıo connect yapamıyorum :)[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [code=php] [/code] [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 En cillop şekilde optimize edilmiş, hatta kodları eğrilmiş büğrülmüş misler gibi download ettiren modlar var. Ben gokhan emule mod diye bir sey kullanıyorum.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 peki link verir misin kendercik bunu indirebileceğimiz[signature][hline]
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 divxplanet.net'te var. bende de sivkamod var şahane =P[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Resmi sitesi www.divxplanet.net Download edebilmeniz için üye olmanız gerekebilir..[signature][hline]--- God is in the TV ---
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 divxplanet ta freeangel mod var gokhan mod un yeni version unu yapmıslar onu indir divxplanet forumlarındada freeangel diye aratırsan ayarlarının nasıl yapılacagı detaylıca anlatılmıs
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 mldonkey kullanın, böyle problemleriniz olmasın.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Sharky bey bize bi anlatsa cok sevinecegiz vallahi =) Sharky hadi anlat su Mldonkeyi merk ettirme bu cocukları =)[signature][hline]
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: facundo, 01 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki: upload vermeyıp download edmenın enre sı şakane sen tabı şerefsızlı bole algılarsan onu bilemem o senın karakterınden gelıo Ben bilgisayarda meşgulken upload veririm ama işlerimi engellememesi için 1kb'dir. Ama senin bu dediğin asıl giriyor o kullandığın tabire. Adam olalım, olduralım..[signature][hline]--- God is in the TV ---
Öne çıkan mesajlar