erdem23 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 değerli paticik üyeleri lütfen bu başlık altında toplanıp progress ve benzeri aktiviteler eşliğinde bir diablo 2 klasik veya diablo 2 lod oyunu oynayalım. öncelikli tercihim diablo 2 klasik hardcore oyun oynamak (ladder) mesajlarınızı bekliyorum :) ve kesinlikle battle.net dememe gerek yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 hemen indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdem23 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ne zaman oynacağımız ile ilgili bir paylaşım iyi olur galiba sonuçta beraber oynayacağız :D ben akşamları çoğu zaman müsait olurum 18:40 - 22:00 arasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Buna orjinal mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdem23 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 evet orjinal lazım battle.netten dijital key temin edebilirisiniz veya bimeks gibi elektronik mağazalardan oyunu temin edebilirsiniz. hayla beklemediğim oyun oynamak isteyenler dönüş yapsınlar. up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 oturup ladder kasamam ama ironman oynarsak gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar