Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo Net Hiz Arttirma Sorunsali.

thanatos

Öne çıkan mesajlar

bu sabah kablonetimin hizini 512kb/sn ye cikartmak icin elimde dilekce telekoma gittim, kablo tv ve internet ilgili kisisini bulup derdimi anlatmaya basladim.

"internet hizimi arttirmak istiyorum" dedim, adam "ay sonunda yapabilirsiniz ancak" dedi. ben de sordum "sebep nedir?" diye.
adam "ay sonunda yaziliyor faturalar" dedi.
ee tabi ben de dedim "nasil yani? ben 512k hizinda 1 ay boyunca interneti kullanmadan ilk faturada benden 512k parasi mi talep edeceksiniz" diye.
adam da gayet normal sekilde "evet" dedi.

tepem atti tabii, "boyle is olur mu? ben kullanmadan neden para oduyorum?" diye sordum adam "biz bu sekilde calisiyoruz" dedi.

"siz bunu istedigim zamanda yapmak zorundasiniz, bu nasil musteri hizmetidir?" diye sordum, adam bir yigin anlatti, sinirim bozuk oldugundan hicbirsey anlamadim ve icimden saydira saydira ciktim telekomdan.

simdide sizlere danismak istedim, bu isi nasil halledebilirim?
tuketici dernegiyle mi gorusmem lazim? veya baska yolu var midir?
sagolun simdiden.[signature][hline]taze bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Ben Kapattırırken Bir Olaya Şahit Oldum Ondan Beridirde Sadece Internet Cafelerde Nete Giriyorum Orada çalışan Telekom Görevlisi ADSL sorumlusu "Kardeşim bunlar oyun milleti kandırmak için" dediğinden beri ve ödediğim para miktarları olsun gelen faturalar olsun bunun bir kandırmaca olduğunu sonradan anladım ama geçmiş ola..Sür eşşeği niğde'ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 01 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
Bu telekom bizi bukadar kazıklamasına rağmen nası hala gelişemiyo anlamadım. Ulan ben dolandırsam okadar telekomdan daha gelişmiş olurdum ha

telekomun yerinde olsan mini bi devlet kurardın be! afganistanı modern bi ülke yapardın..
bazıları halen 10 sene önceyi örnek göstersin.. ulan uganda diye dalga geçeriz ama adım gibi eminim uganda da daha iyi internet altypısı vardır..[signature][hline]AAL'05
Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
10k postlu madalyalıya veriyorum !
Sosyal ağlarda paylaş

Telekoma kafam girsin. Forum ortamı olduğu için ancak bu kadar dile getirebiliyorum hislerimi, fakat içimde beslediğim kin birgün taşacak, sonra gidip o binayı bombalıycam. O&#%pu Ç#c?k%@$ı![signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Exca/Hib

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...