Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1954 kışı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan herkezin ağzına chemical hede chemical hödö ulan tamam şakadır falan ama 30 kişi falan yapınca suyu çıkıyor.

chemical kadar c4 düşsün chemical chemcail bhehe öndeki chemical bak o ağaç dalı varya o chemical lan barret alalım chemical geldi küfreden chemical chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız yapanların kafasına[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
lan barret alalım chemical geldi, chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız

rofl[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example iki:
*!Odaya anne girer*
-Hadi ben yattım
-Hani nerde? Hemen geliyorum!
Msn
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 02 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
ulan herkezin ağzına chemical hede chemical hödö ulan tamam şakadır falan ama 30 kişi falan yapınca suyu çıkıyor.

chemical kadar c4 düşsün chemical chemcail bhehe öndeki chemical bak o ağaç dalı varya o chemical lan barret alalım chemical geldi küfreden chemical chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız yapanların kafasına

Niye kızdın canım, ben de o en sağdaki zibidiyim mesela =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
  • Yeni Oluştur...