berqe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 merak etmeyin bi kaç bin yıl sonra okyanusu yürüyerek geçicez :D[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ulan herkezin ağzına chemical hede chemical hödö ulan tamam şakadır falan ama 30 kişi falan yapınca suyu çıkıyor. chemical kadar c4 düşsün chemical chemcail bhehe öndeki chemical bak o ağaç dalı varya o chemical lan barret alalım chemical geldi küfreden chemical chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız yapanların kafasına[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Chemical, 02 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: lan barret alalım chemical geldi, chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız rofl[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 baya güsel ilk defa gordum[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: nedanko, 01 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki: reenkarnasyondan önce soldan sağa: mr. bomb - disapper - alexi septimus - spidee en öndekide chemical Benziyor harbiden eheh..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 said: Chemical, 02 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: ulan herkezin ağzına chemical hede chemical hödö ulan tamam şakadır falan ama 30 kişi falan yapınca suyu çıkıyor. chemical kadar c4 düşsün chemical chemcail bhehe öndeki chemical bak o ağaç dalı varya o chemical lan barret alalım chemical geldi küfreden chemical chemicali kızdırın küfretsin sora serverdan banlarız yapanların kafasına Niye kızdın canım, ben de o en sağdaki zibidiyim mesela =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 iyi lan iyi kızma bende arkadaki gemiyim..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar