Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1954 kışı

-007-

Öne çıkan mesajlar

Altında resimdeki 4 arkadaştan bi daa haber alınamadı mı yazıo?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Alomatik_2k, 31 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
çok seksist bir düşünce olmuş. chemical da altın günü yapıyo mesela ama o erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

dedem yürümüş annemlere anlatmış..annemde anlattı bana...ama öyle deniz donmamış...karadenizden buz kütlesi gelmiş rusya tarafından..sonra onun üzerine kar yağınca dondurmuş boğazı...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 01 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
reenkarnasyondan önce

soldan sağa:
mr. bomb - disapper - alexi septimus - spidee

en öndekide chemical

arkası dönük gemiye bakmaya gidende bone :D[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Bu 1954 kışı olayını daha önceden biliyordum, buz kütleleri boğazda sıkışmış falan ama:

said:
forgiver, 01 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
gemiler nasıl gidiyo

bunu görünce bildiğimden şüphelenmeye başladım gerçekten?[signature][hline]
Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli...
UO'nun zararları example iki:
*!Odaya anne girer*
-Hadi ben yattım
-Hani nerde? Hemen geliyorum!
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 01 Şubat 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
resim nie çıkmıyor bende ya?

Bende Acılan resim baskasında acılmıyor baskasında acılan resim bende acılmıyor. telekom catladı hay ...[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...