Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 merhaba arkadaşlarrr eq2'den transfer oldum arkadaş bana eu accountu verdi saolsunn bi deniyim dedim. Pvp6 server'ında sanırım çoğunluk bende orada başladım anacım Pakize (Orkish =) öghhhh) Hunter oyunda görüşürüz , herkeze selamlarr =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Alliance olki görüşelim yoksa görüşemeyiz :) yada görüşürüz ama anlaşamayız :)[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hoşgeldin :) Server 6'ya girersen paticik ekibi komple orada.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bogachan, 01 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Alliance olki görüşelim yoksa görüşemeyiz :) yada görüşürüz ama anlaşamayız :) ayyy alliance mi ? aLLah korusun o elf'lerin kulaklarını gördüm yaaaa yani daha bişi diyemiyorum. =) alliance seçmememin tek sebebi elf'lerdir.(kulakları) çok iğrenç yaaa ne güzel elf olucaktımm ben.Artık elf avlamak benim boynumun borcudur. =p Pvp6 = Pakize(Orkish) = Hunter[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Zamanında dedik hanımefendiye iplemediki.Böle gelirsin lafıma tıpış tıpış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yaaa , napıyım eq2'nin grafikleri cezbetmişti fakat gerçektende sarmadı fazla bilmiyorumm =) wow bakalım nasıl çıkacakk daha birşey belli değil , EternaLLL fakat inşallah ally sindirde seni bi döviyim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ally im evet. =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Eternal, 01 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ally im evet. =) yandın ozaman desene bende Horde'yim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet hanfendiyi Ally bünyesine kattık. Elf hatunu oynicak. 4 tane adama dogru yolu buldurdum.Misyonerligimde devam etmekte. =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 02 Şubat 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar