Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 merhaba arkadaşlarrr eq2'den transfer oldum arkadaş bana eu accountu verdi saolsunn bi deniyim dedim. Pvp6 server'ında sanırım çoğunluk bende orada başladım anacım Pakize (Orkish =) öghhhh) Hunter oyunda görüşürüz , herkeze selamlarr =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Alliance olki görüşelim yoksa görüşemeyiz :) yada görüşürüz ama anlaşamayız :)[signature][hline]Önce Muhabere Sonra Muharebe
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hoşgeldin :) Server 6'ya girersen paticik ekibi komple orada.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Bogachan, 01 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki: Alliance olki görüşelim yoksa görüşemeyiz :) yada görüşürüz ama anlaşamayız :) ayyy alliance mi ? aLLah korusun o elf'lerin kulaklarını gördüm yaaaa yani daha bişi diyemiyorum. =) alliance seçmememin tek sebebi elf'lerdir.(kulakları) çok iğrenç yaaa ne güzel elf olucaktımm ben.Artık elf avlamak benim boynumun borcudur. =p Pvp6 = Pakize(Orkish) = Hunter[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Zamanında dedik hanımefendiye iplemediki.Böle gelirsin lafıma tıpış tıpış
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 yaaa , napıyım eq2'nin grafikleri cezbetmişti fakat gerçektende sarmadı fazla bilmiyorumm =) wow bakalım nasıl çıkacakk daha birşey belli değil , EternaLLL fakat inşallah ally sindirde seni bi döviyim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ally im evet. =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Pakize Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Eternal, 01 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: ally im evet. =) yandın ozaman desene bende Horde'yim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Evet hanfendiyi Ally bünyesine kattık. Elf hatunu oynicak. 4 tane adama dogru yolu buldurdum.Misyonerligimde devam etmekte. =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 02 Şubat 2005 03:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar