Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell logo silme

Mix

Öne çıkan mesajlar

Symbian kullanan bir nokia kullanıyorsan telefon için bir tane explorer edin. Misal SeleQ. Daha sonra küçük bir transparan gif dosyası oluştur bilgisayarında. Misal 5x5 pixellik birşey.

Bu oluşturduğun gif dosyasını telefonuna yolla. BT, IR, USB kablo artık modelin ve durumun ne ise ona göre uygun yoldan. Daha sonra SeleQ'ı çalıştırıp bilgisayarından yolladığın resmi bul ve kopyala. Sonra telefonda

c:systemAppsPhoneoplogo yoluna git. Eğer oplogo klasörü yoksa kendin oluştur. Bilgisayarından yolladığın gif dosyasını bu klasörün altına yapıştır.

Operatör logona baş baş yap. Telefonuna bir reset at.

Eğer operatör logosunun tekrardan görünmesini istiyorsan aynı şekilde oplogo klasörü altına koyduğun dosyayı sil.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

6220 telefonumun modeli
wap falan kullanmadım hiç. (buda ayrı bi sorunsal :) trcelle msj attım ayarlarını yollaması için fakat telefonunuzun wap ayarı yoktur vs diyor)

en basitinden xx yazıp yy numarasına gönderin diyen birinin cıkmasını bekliyorum acıkcası :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

ya gazetelerin son sayfalarına doğru kenarda köşede turkcell'in falan logo reklamları var. orda yazıyodur kesin. geçen gün rastgele bakarkene telsim için olanını da görmüştüm.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler nasıl siliniyor daha açık söyler msiniz Ragnar sen ciddi misin?[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Symbian S60'lar icin FExplorer programi var, onda istediginiz resmi operator logosu yapabiliyorsunuz, bluetooth olan bir bilgisayarda $ole 30x30 vs. kucuk bir boyutta telefonun tema arkaplaninin rengine uygun renkte bir dosya yapin jpg olarak kaydedin ve gonderin sonrasinda FExplorer'da operator logosu ayarla yapip, operator logosunu silin.. bu kadar..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...