Crossius Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Server kurulumu icin bana lazim olanlar[hazir gonderebilecek arkadslari bekliorum]; World dosyari 55i icin Scp birkac tane bu kadar gonderebilenlere tesekkkuerler [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 World dosyası kurmakla olmaz arkaşım bütün worldu tek tek sen spawnlandırakcasın ki rahat temiz bir world olsun. Scplerle sorun çıkarmasın. Bu boyle bir iki scp ilede olacak iş değil .Yani senin kendini çok geliştirmen lazm. Anlıcan eksik çok[signature][hline]Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 www.paticik.com/scripts burda önce zebulayı çek sonra world yada dünya diye arat bir scp çıkacak onu kur dediklerini yap bi 5 10 dk lag olur sonra düzelir bütün spawnlar yerleşmiş olur[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 offf britain i gz disi yaptilar off onlarda bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 buradan bahsettiim scpyi indirebilirsin bu gz ile oynamıyor hatta world bile değil bu bildiğin scp ama dünyanın boş olması lazım[signature][hline]Delinquent demiş ki: Bronks'un anisina bir dakikalik resync. Bronx demiş ki: höst ölmedim ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar