Slat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Ben severim valla Bill Gates'i.. Zamanında windows 3.1 sayesinde neler yaptık..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 unix olmasaydı windows olmazdı diye düşünüyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 e bu unix'i daha değerli yapmaz ki. bende winxp pro var. antivirüs kullanmam. firewall kullanmam. ama update'leri falan yaparım. bilgisayarımdaki programları da güncel tutarım. arada sırada ad aware, spybot ve system mechanic 3'lüsünün kontrolünden geçiririm. çok da güzel çalışır sistemim.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 karakedi neden sevmiyorum biliyormusun bill gates'i Ben dişimden kemiğimden ayırdığım parayı lisanslı microsoft ürünü alarak kullanıyorum o ise Gemisi ( hadi len ordan translantik resmen) 'nde sex partileri düzenliyor bilmiyorum anlatabildimmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu adamı hakikatten görmek lazım :D[signature][hline]İt's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben babama böle bir şaka yaptım telefonundan benim ismimi kayıt olduğunu değştirdim 2005 yaptım sonra Mesaj attım sayın xxx yapılan yılbaşı çekilişinde araba kazandınız falan filan bi bak kayıt defterine[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: plus, 29 Ocak 2005 20:52 tarihinde demiş ki: karakedi neden sevmiyorum biliyormusun bill gates'i Ben dişimden kemiğimden ayırdığım parayı lisanslı microsoft ürünü alarak kullanıyorum o ise Gemisi ( hadi len ordan translantik resmen) 'nde sex partileri düzenliyor bilmiyorum anlatabildimmi Adamı parti yaptığı içinmi sevmiyorsun ehee[signature][hline]~ Lâk£®§ ~ Ryhma§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Windows dünyanın en büyük betasıdır.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 En buyuk bill bizim bill :p [Bu mesaj Lakers tarafından 30 Ocak 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Dextra, 29 Ocak 2005 18:53 tarihinde demiş ki: e bu unix'i daha değerli yapmaz ki. bende winxp pro var. antivirüs kullanmam. firewall kullanmam. ama update'leri falan yaparım. bilgisayarımdaki programları da güncel tutarım. arada sırada ad aware, spybot ve system mechanic 3'lüsünün kontrolünden geçiririm. çok da güzel çalışır sistemim. uptime ın ne kadar ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Kıskanırım seni beeeennnn, Kıskanırııım kalbimdeeeennn, Bu nasıl aaşk allahııımmm? Öleceğiim deeerrdimden....... :) Bu şarkıyı "başarılıysa bizden değildir"cilere armağan ediyorum :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: plus, 29 Ocak 2005 20:52 tarihinde demiş ki: karakedi neden sevmiyorum biliyormusun bill gates'i Ben dişimden kemiğimden ayırdığım parayı lisanslı microsoft ürünü alarak kullanıyorum o ise Gemisi ( hadi len ordan translantik resmen) 'nde sex partileri düzenliyor bilmiyorum anlatabildimmi Sende para kazan, sende düzenle?[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 http://WWW.MICRQSOFT.COM Gereken aciklama var burada... :lol:[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Microsoft'un ürünlerine bol kepçe giydirdiğim zamanlar olmuştur. Politikalarına da. Ancaak, kişisel bilgisayar kavramının bugünkü haline gelmesinde Microsoft'un rolünü göz ardı edenin de alnını karışlarım. Microsoft başlı başına başarı öyküsüdür. Fakat değinmek istediğim asıl nokta Bill Gates'dir ki, bu zatı Microsoft ile bağdaştırıp yermek, Manukyan'ı genel ev işlettiği için seksi bulmak gibi birşey. (toprağı bol olsun) Bu zatın gemisinde yaptıklarını öne sürerek, verdiğim paralarla löy löy löy yapıyor demiş bir arkadaşım. Aynı zat yine senin verdiğin paralarla son yaşanan felaketde zor duruma düşenlere de yardım etti, bunun bilincinde misin? Ya da Türkiye'ye gelme amacının ne olduğunu biliyor musun? Eğer ki takıldığın tek nokta para ise. Durumumuzu size bugün haberlerden birinde aynı konuda halk ile yapılan röportajda geçen bir söz ile göstereyim. Muhabir soruyor, Bill Gates'den hangi sorunu çözmesini isterdiniz? Cevap: Trafik sorununu çözmesini isterdim. Ciğer mundar geliyorsa yemeyin. Bakmayın forum adı Paticik, ama hiç birimiz kedi falan değiliz, dolayısı ile ciğere de muhtaç değiliz.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 20:36 tarihinde demiş ki: Bill Gates olmasa bu tarz tshortleri nerden bulcaktık demi? billgates olmasaydi fistan windows 3.1 i goremicektin en basiti hanginize 3.1 veya 95 cok guzel gelmedi bana sahsen gelmisti amigadan yada commadore den sunu soyluyorum bill gates tabiki para pesinde gereksiz seyler yapiyor olabilir ama kesinlikle boyle rahat herseye cuk oturan bir isletim sistemide daha yapilmadi linux linux diyorsunuz kactane kullanici linux gibi programcilik , belki grafik birazda normal kullanim uzerine bilgisayar kullaniyor yoksa buyuk bir cogunluk oyun internet eglenme vb. amaciyla kullaniyor ? windows cogunlugun ihtiyacini karsiliyor buda yeterli bir sebep o mavi ekrana bok atiyorsunuz linux $u zamana kadar 1 tane bile hata vermedimi ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 the o isleri gecin komplo teorisi kurmayin nedir ya bu derin devletmi ortbas yapicaklar? ilk 3.1 ciktiginda ne vardi ? neyinkini calsin ? 3.1 ciktiginda windows olayi gelmisti ve buyuk rahatlik saglamisti...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: The_, 29 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: Tamam karakedi doğru diyorsunda Windows yapılırken unix'in scplerinden çalımıştı çoğu scp si hatta geçen yada önceki sene de çoğu ses scplerinin Sony ve Creative den çalınığı ortaya çıktı örtbas ettiler tamam Windows çok güzel bir işletim sistemi ama scplerinin çoğu çalıntı! lol abi şu scp laflarına yarıldım resmen, UO serverı degil bu işletim sistemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 dadhuehauhe scp ha iyi güldüm :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 O kadar laf edilmiş bill amcayada birşey dicam bu laf edenlerin çoğu windows kullanıyor.Kullanmayın madem bu kadar laf ediyorsunuz başka işletim sistemi kullanın.Mesela ben tekelleşme yaptığı için adama kılım ve linux öğrendim şuan linux kullanıyorum. Birde lisans falan demişsinizde hanginizin evinde copy windows cd'si yok ki..Lisanslı sürümden daha çok lisanssız sürüm kullanılıyor.Ee türkiyede birinciliğe oynuyor bu konuda neredeyse. Bence birilerine laf atıcağınıza ilk önce kendimize bakalım.Madem adamı beyenmiyoruz o zaman onun ürettikleri yazılımları kullanmayın tek işletim sistemi windows deyil bu dünyada.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: karakedi, 29 Ocak 2005 00:22 tarihinde demiş ki: said: killers, 28 Ocak 2005 23:07 tarihinde demiş ki: ADSL kullan, sıfır kurduğun ServicePack 4 lü Windows 2000 in güvenlik açıkları yüzünden bin tane worm derdiyle uğraş, dakka başı windows update e bak, patch yetmesin wormlarla boğuş (oyun olan değil ha onnar) firewall kurmak zorunda kal, firewall da tutup SQL IIS ne varsa bloke etmeye kalksın sonra onla uğraş, sonra MySQL MDAC ile Microsoft SQL değil die sorun versin, feedback die mesaj at, ordan oraya yönlendiril (ki bunu artık devlet daireleri bile bu kadar b.kunu çıkararak yapmıyo) sonra olmadık yerden patch bul vs vs uğraş dur anlarsın. Ha bunlar ne için diye soracak olursanız, sırf 3 tane asp sayfa SQL den veri okusun diye uğraşmamdı odur. IIS, MsSQL kurmakta nasıl bir sorunla karşılaştıgını anlamadım. kur diyorsun şak diye kuruyor, 6 tane next tuşuna basman gerekiyor. zaten birbirleri ile çalışsın diye yapılmış programlar. tek sorunlu tarafı .net framework 1.0 kurulu geliyor default olarak, onuda 1.1e upgrade etmek için servicese girip bir sag tuş birde sol tuşa basıyorsun. oda .net destegi için. üzerinde çalışmak istiyorsan öncelikle IIS kurulu olmasını istiyor, yok daha wsonra kurmuşsanda tek satırlık bir komutla register ediliyor. adsl kullanıyorum demişsin, eger router varsa modeminde dısardan erişmek isteyenlere engel olabilir, firewall kurmak istemişsin, ne kurdugunu belirtmemişsin, ama onunda ayarları vardır, sonucta herbiri farklı portlardan calısan programlar. şuan kullanmakta oldugum makinede de VS, IIS, MsSQL, MySQL, Apache kurulu. istedigimi acıp kapıyorum, o an calıştıgım proje ne ise. kurulum aşamasında da, kurulumdan sonra çalışma asamasında da tek sorun 6-7 defa next tuşuna basıp parmağımı yormak idi, oun dışında bir sorunla karşılaşmadım : ) said: Unutmadan bide C de linux war D de win2k, norton bile kuramıyorum. Norton ben illa kendimi C ye kuracam diye tutturmuş... bu çok dogal windows kendini C: drivea kurmak ister. master boot sector neresi ise windowsu oraya kurman lazım. Dye windows kurmayı nası başardın ve o sistem nasıl calısıyor bilmiyorum ama windowsu önce yukleyip cye kurarsan hicbir sorun olmadan kullanabilirsin. bende de f driveda slackware var, c-d-e driveda windows partititon. windowsun kuralı bu, once beni kur, sonra ne halt edersen et diyor. hem kurallara uymayıp hemde niye calısmıyor bu dememeli insan : ) said: Ekran çözünürlüğünü konsoldan değişebilirsin 3 sn ni almaz... alır, oncelikle internetten monitörünüzün yatay ve dikey max frenquency ayarlarını bulacaksın, sonra yine internetten Xwindows da hangi dosyada bu ekran ayarlarının yazılı oldugunu bulacaksın, daha sonra o dokumanı okuyacaksın, daha sonra kaydedip xwindowsu yeniden acacaksın. windows da bunu yapmak ise şu sekilde: SAG TUS! : ) said: Ama yapabildiklerini windowsa yaptırmak ondan inan ki bin kat zor, bazı durumlarda ise imkansız... örnek? ben bu durumun tam tersine örnek verebilirim. mesela mouse wheel'in de 3. tus olarak tanıtılması gibi : ) windows default tanıyor ehe. slackwarede kastırıon da kastırıon. ki sürüme baglı olmak kaydı ile, bazı linux platformları default olarak mouseun scroll wheel'ini bile tanımıyor. senin gidip ilgili dosyayı acıp tanıtmanı bekliyor. bence home kullanıcı için en ideal işletim sistemi Windows'tur. niye? + kurulumu en kolay sistem windowsdur. + kullanımı en kolay sistem windowsdur + ögrenilmesi en kolay sistem windowstur. + nerede ise her türlü hardware tarafından desteklenir. her türlü uygulama çalıştırılabilir. sürekli olan drive ve firmware ile destegi güncellenir. linux sistemlerin iki yönü daha agır basıyor, güvenlik ve stabilite. ama şu aşagıdakiler saglanırsa windowsda bu özellikleri gayet yeterli olarak sunuyor: + güzel bir anti vir software varsa ve windows patchleri düzgün takip edildiginde, aynı zamanda windows gayet güvenlidir. yetmiorsa bi adet firewall programı alınıp tüm portlar kapatılabilir. + abuk sabuk programlar yüklenip silinmedigi sürece, windows (özellikle windows 2000, hele ki windows 2003) gayet stabildir. Evimdeki bilgisayar elektrik kesilmedigi sürece açık kalıyor. neyse yaf bu iş uzayıp gidecek :) bana ne bill gates için ne düşündügünüzden, çokda microsoft hastası biri degilim, ama düşmanı veya araştırmadan, etmeden de windowsa düşman olan, laf sokan insan grubundan da degilim. microsoft'un MsSQL, Office gibi aşırı derece saglam ve kullanıslı programlar yapan bir firma oldugunuda, ticaretin ön planda oldugu bir dünyada yaşadıgımız gercegininde farkındayım. niye bilmiyorum ama bilgisayar kullanımını 9 yaşındaki cocugun bile yapabilecegi bir iş haline getiren microsoft'a kötü gözle bir türlü bakamıyorum. bakanlarıda anlayamıyorum : ) ben kactım size iyi tartışmalar : ) hacım sorunu oluşturan zıkkım MDAC 2.8... alınan hata mesajı: Catastorphic failure 0x8000FFFF gibi bişe. ADODB bağlanmıyor, d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: mayfer, 29 Ocak 2005 01:03 tarihinde demiş ki: bilgisayardan anlayan windows'u da adam eder linuxu da. linux için başta kasıp öğrenmek gerek, windowsda ise sürekli uğraşmak gerek. arkadaşın dediği gibi patch, antivir hede hödö. bu arada, çözünürlüğü değiştirmek için konsola ne gerek var? hiç KDE veya gnome kullanmadınız mı? Console a alışan adam KDE yada GNOME kullanmakta bazen zorlanabiliyor. Daha doğrusu bişeyler eksik gibi geliyor... Bide ekran yamulunca nasıl bulacan ki zıkkımın ayarlarını :P[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 windows'u komple bill gates mi yazmış yoo benim kişisel nefretim ona ;)[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Slat, 29 Ocak 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Ben severim valla Bill Gates'i.. Zamanında windows 3.1 sayesinde neler yaptık.. 3.1 i yazan adam bill gates değil, toplayıp tek hale geiren o. Adamlardan biri hakarını alamadığı için parçalardan birinde help diyince çıkan bill gates yerine birkaç tuşa basınca ayıcık resmi çıkıyordu... :P[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ms word'un bi versionunda birşey yazınca kırmızı tilki kurtun üstünden atladı falan yazıyodu yine paticikte görmüştüm onu hatırlayan varmı?[signature][hline]Firearrow the Assassin When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Demon_of_Hell, 30 Ocak 2005 02:37 tarihinde demiş ki: Windows dünyanın en büyük betasıdır. Hacım herkes "ya hakkımızı alamazsak" diyip kendi bölümde bir backdoor bırakırsa bu böyle gider zaten... Asla tamamıyla düzelebileceğini sanmıyorum. Güvenlik açıkları bin tane zaten. Update lere web den erişirsen kesin karşılaşırsın; Critical Update, Sexcurity update lerde şu ibare bulunur "a security issue has been found.... and gains control over it". Nasıl da utanmadan yazabildiklerini bi anlasam...[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar