TooRan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İstanbul a da uğrar inşallah...Uğrar da Kadıköy deki cd cileri görür :D hatta kendi sorsun "Bıradır,du yu hev vindovzz sidi" diye :-p[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o dogru 3 mac 2 pc sahibiyim mac rulz.... bill olmasaydi pasa pasa mac kullanio olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 İlk aşamada laptop lar güzelce satılacak.. 2. aşamada ise paraları çatır çatır yenicek.. öğretmen olmak lazım bu devirde[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bill gates diye biri olmasa bilgisayarlar daha ileri bi şekilde gelişirdi.[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: eldar, 28 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki: kedi bey pc, macintoshun eline su bile dökemez ,mac daha kullanışlı ve daha stabildir, bill gates olmasa hepimiz mac kullanıp rahat ederdik. bence gercek dışı söylediklerin, bir nevi şehir efsanesi. windows olmasa idi, mac bilgisayarlar suandakinden de pahalı olurdu. çünkü en büyük rakibi microsoft oldugu için şuanda satabilecegi en ucuzuna satıyor. ama ona ragmen pahalı. hanginiz mac alıp binlerce dolar bayılmak istiyor burada? ben istemiyorum şahsen : ) mac şuanda bile pahalı. 350$a misler gibi pc toplarım, mac için aynısı söz konusu olabilir mi? ayrıca insanların mac kullanmasını engelleyen kimse yok ki? senin dedigin dogru olsa şuanda da herkes mac kullanabilir. mac'in stabil olması durumuna gelince. ehe el insaf ya, mac dedigin zımbırtı kapalı bir kutu. hardwarei endi yapıyor, softwarei kendi yapıyor, elbette daha stabil olacak, windows gibi bir milyon farklı hardware üreticisinin üzerine kurulmuyor. mac aldıgın zaman icindeki en ufak lehimi bile mac tarafından yapılmış ve ona gore optimize edilmiş bir software (macos) alıyorsun. windowsun bu sansı yok. sagdan soldan toparlanan hardware parcalardan oluşan home bilgisayarına kuruluyor. ayrıca windows server serileri gayetde stabil, elektrik kesilmedigi sürece evimdeki windows 2000 prof. hep acıktır benim. şuanda da 4 gündür acık olan bilgisayardan yazı yazıyorum. (4 gün once elektrik keislmiş sabahın bi köründe o yüzden 4 gün : ) ) düzgün bir hardware donanımı, ve her onune gelen programın kurulup kaldırılmadıgı bir windows ortamıda gayet stabildir. (dünyada en cok kullanılan server platformlarından biri windows 2000 serileridir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bill gates cocuklar nabıyo diye soralım ona laptopu kazanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Volkswagen'in Bill Gates'e cevabını biliyorsanız, başka birşey bilmenize gerek yoktur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Ayrıca kendisine sözlerim ; "pişt" "hoşt" ve "kışt" olabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bill Gates olmasa bu tarz tshortleri nerden bulcaktık demi?[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Pirvan, 28 Ocak 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Volkswagen'in Bill Gates'e cevabını biliyorsanız, başka birşey bilmenize gerek yoktur. hatırlıyor gibiyim ben o olayı wolksvogen de windows gibi olsaydı falan her kapıyı açışta sorardı araba emınmısınız diye ,? heralde bboyle bişeydi dimi :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: SoulCube, 28 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 28 Ocak 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Volkswagen'in Bill Gates'e cevabını biliyorsanız, başka birşey bilmenize gerek yoktur. hatırlıyor gibiyim ben o olayı wolksvogen de windows gibi olsaydı falan her kapıyı açışta sorardı araba emınmısınız diye ,? heralde bboyle bişeydi dimi :-? Evet "bu araba geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak" falan vardı sonra göstergelerin orda mavi ekran çıkma olayı falan vardı baya güzeldi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Buyur işte. Microsoft programı kullanıyoruz diye tapınacak mıyız Bill Gates'e? Adamlar piyasanın hakimi ve bu nedenle alternatif bırakmıyorlar. Böyle olunca Bill Gates'i tanrı mı kabul edeceğiz? Ben microsoftun piyasa hamlelerini ve şirketsel faaliyetlerini hiç beğenmiyorum. Bilgisayar teknolojisinin ivmesi bu bencillikleri yüzünden bir genetik teknolojisinin ne kadar gerisinde kaldı. Ya da uzay programlarının yanında...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eh, sanırım en büyük espri hem windows kullanıp, hemde bill gates ve windows işletim sistemlerine laf atmak olsa gerek. +mac'lerin çok pahalı olması, l+inux üzerinde calışan adam gibi bir xwindows olmaması, hal böyle iken, bu şartlarda windows'un en başarılı dogal olarak da en yaygın home kullanıcıya yönelik işletim sistemi olması vb gerçekler sizin için hiç önemli degil tabi. hatta madem bu kadar dandik niye o zaman hala windows kullanıyorsun kardeşim diye sorsak onada verecek bir cevap bulabileceginize eminim : ) bulabilirsiniz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ah suratına şeker atmak lazım onun...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 98 ile XP bilgisayar en iyisinden 2 ethernet kartı ve kablosu verelim bakalım bağlıyabilicekmi:P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 En iyisi pclerin hiç olmaması bence. Kahrolsun teknoloji :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 harbı yanı nıye bukadar tıksınıyosunuz adamdan?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hmm kazıklanıyoruz? adam o kadar şey yapıyor, fakat düzgün birşey çıkarmayı başaramadı. birsürü güvenlik sorunu yaşadık. pis herif :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Gelsin. Belki acır da bağış yapar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Windows kullanıpda Wnidowsa laf edenleri anlamıyorum. Beğenmiyorsanız kullanmayın. Cidden zorlamıyor kimse sizi. Bayılın bir sürü sürü sürü dolar mac alın ve linux yükleyin o bedava.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kullanmayalım? kullanmak zorunda gibiyiz. oyun veya başka birşeyde ne yapacağız?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Windows monopolisi rulaz.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "Bill gate's in cracklanmiş halini getirdik." diye yazıcıoğlunda bağırmasınlar da[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: karakedi, 28 Ocak 2005 19:55 tarihinde demiş ki: yanlış hatırlamıyorsam linus linuxu tanıttıgında 1991 idi, aradan 14 sene gecmiş, hala adam gibi windowsla boy ölçüşecek bir bir xwindows uygulaması yok. ekran çözünürlügünü bile degiştiremiyorsunuz, windowsda sag tusa basmak ile halletiginiz en basit işlemler için bile, sayfalar dolusu döküman okumak zorunda kalıyorsunuz. linux üzerinde calışan adam gibi bir xwindows olmaması, bence bu ikisini tekrar düşün.. anlaşılan uzuun zamandır linux, KDE ve gnome kullanmamışsın :) ayrıca internette surf, müzik, msn gibi işler için kullanıyorsanız bilgisayarı, linuxla windowsun iki tane farkı vardır. birincisi, linux daha güvenli, ikincisiyse linuxta her istediğiniz programı aynen bulamamanız. ama ikinci dediğim artık değişiyor. her şeyin linux versyonu veya wine desteği çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: orc_lord, 28 Ocak 2005 21:05 tarihinde demiş ki: hmm kazıklanıyoruz? adam o kadar şey yapıyor, fakat düzgün birşey çıkarmayı başaramadı. birsürü güvenlik sorunu yaşadık. pis herif :-p abi o zaman su billgates den nefret edenler toplansın sırket kursun adam gıbı ısletım sısmenı yazsınlar o zaman[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar