Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 oha abi sağlam fantezi yapmış amcam..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu adama şişme bebek almak lazımmış tüh geç kaldık paticik ailesi olarak para toplayıp alalım ama o adama o abazalıkla 1 tane yetmez 1 düzine almak gerek ekonomimizi sarsar proje iptal[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 adamda kenidine mastıbasyona yatıo cok ilginc...:-)[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Anti_Teacher, 27 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bende bi yerde okuduydum yaşlı bi amcamız acile geliyo dötünde küçük tekirdağ şişesi. "üstüne düştüm çıkaramadım ewladım" repliğini sarfediyor doktorlara :D :D :D Su kısma gelene kadar kendimi zor tuttum ama gülmekten cenem tutuldu offf altıma yapıcam :D uahuahuahu hauhauhauhu[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 cık cık cık[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuBase Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ne millet var ya :D[signature][hline]Sanal Radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: kOptum vaLLa.. Ama ßeLkide amCamIz...BardaqI teSt ediOdur :P O_o Penisiyle mi Test Ediyordu :lol:[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Bazı Şeyler İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Sevilmek İçin , Aşk İçin İyi Olmak Yetmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: forgiver, 28 Ocak 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bardağı nasıl kırmış peki falza basınçmı oluşturmuş erekte olmadan denemiş :) peki bu çay bardağı kırılmasaydı adam işi bitince yıkayıp geri mi koyacaktı dolaba? Evde geçen diyalog: -Hanım bi doğrudüzgün yıkayamıyosun şu bardakları deterjan kalmış vıcık vıcık[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar