Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek Bir Olay!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş anlattı gerçekmiş bu olay:
Adam çay bardağıyla masturbasyon yaparken penisini doğramış sonra hastahaneye gtmiş nooldu diyince:"Hırsız içeri girdi bende uyandım noluoz diye hırsız bıçağı saplayıp kaçtı" demiş bu sorunun üstüne.Hırsızı yakalamak için araştırma yapmışlar kesiklerin cam kesiği olduğu ortaya çıkmış.
Adamnın o andaki halini siz düşünün...[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!
Mesaj tarihi:
ana hatları ile doğru ama aslında yanlış.
polis kayılarında olay yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi.
Yaşlı bir amcamız çay bardağının içine sabunlu su koyarak o ili yapıyor. Fakat fazla sıkınca bardak kırılıyor ve kendini kesiyor. Hastaneye kaldırılınca utanıp sıkılsa da daha sonra gerçeği itiraf ediyor.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
said:
screamer, 27 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
Adam mason muymuş ? :p

abi kolayı püskürttüm ekrana allah bildiği gibi yapsın seni :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
yalan canım bu.
Ben öle bişey demedim

ehi ehi ehi[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
ohaa yaa masturbasyon yapacak baska bisi bulamamis mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
bende bi yerde okuduydum yaşlı bi amcamız acile geliyo dötünde küçük tekirdağ şişesi. "üstüne düştüm çıkaramadım ewladım" repliğini sarfediyor doktorlara :D :D :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
yani sabunla denerken ucunu tıkayanlarda var bu cokda abesk degil =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
said:
Anti_Teacher, 27 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki:
bende bi yerde okuduydum yaşlı bi amcamız acile geliyo dötünde küçük tekirdağ şişesi. "üstüne düştüm çıkaramadım ewladım" repliğini sarfediyor doktorlara :D :D :D

offf koptum yaaaa muhahaha....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
Gerçek bu. Çay bardağına sabunlu su koyup masturbasyon yapıyormuş amcam. Gazetede görmüştüm. Gerçekten gerçek yani :) Gerçek hissi veriyormuş. Tabii o hırsız mırsız olayını ilk burda duyuyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 27 Ocak 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Gerçek hissi veriyormuş.

hahhahaah. koptum gözümden yaş geliyo[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
  • Yeni Oluştur...