undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaslar biliosunuz hepinizin derdine derman olmaya calisiyorum..bunu da bütün ictenligimle yapiyorum =) ama o kdr icim aciyor ki.ama sevgili falan derdinden degil.arkadas problemi. gecen yil herseyimi beraber yasadigim,beraber uyuyup beraber ders calistigim,her derdimi paylastigim 2 arkadasim var.hepimiz istanbuldayiz.biri galatasarayda biri bogazicinde okuyor. istanbulda 5 aydir yasiyorum.okulumda liseden hic arkadasim yok.yeni arkadaslar da edinmesem yalnizligimi tahmin edemezsiniz.ve bu insanlar bi kere bile aramadilar beni.oysa kac defa bulu$mu$lar orda.yilba$inda napcam napcam diye düsünürken bunlar hepsi(diger tum ark.larla birlikte) hilton a gitmisler,yani büyük bi organizasyon.haberim bile olmadi.simdi tatil icin antalyaya döndük ewime geldiler aman bulusalim aman goruselim..tamam dedim tüm kirginligimi bi yana birakip.ben ariyorum acmiyorlar bi ögreniyorum bulusmuslar.az önce de aradilar biz bulustuk gel.nasi geliyim.patladim artik o kadar kirginim ki.ama onlari kiramiyorum kimseyi kiramiyorum allah kahretsin.napcam bilmiyorum.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 sil defterden gitsin. ne canini sıkıp duruyon. elbet yeni arkadaslar edinirsin.. zaten oyle arkadaslardan da hayır gelmez. ha bire satip durmuslar seni. sende onları satmaya bak en cabugundan.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bırak derim.artık hayır gelmez onlardan.yoldaşlıktan çıkmış onlar.[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hala onlar için çaba sarf etmen, senin üstüste kırılmana duygusal olarak zarar görmene yol açar o yüzden tek bir ekre acı çek ve onları geride bırak doğru, söylemesi kolay degil ama onlardan sana hayır gelmeyeceğini artık görmüş olman lazım[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Benimde başımda aynı dert.Eskilerden kimse kalmadı benim dışımda hepsi istanbul dışını kazandı lisedekilerin yada hiç kazanamadı 2 tanesi özelde okuyor onlarlada görüşemıyorum yeni arkadaşlar buldum iş yerinde ama onlarda kafama uymuyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bi de isin kötü tarafi haftasonlari fln yeni ark.larim genelde liseden fln ark.lariyla bulusuolar ben yurtta oturuom hep böle yapmaktan artik aliskanlik oldu herhalde ewden hiç çikasim gelmio bu sizce depresyon belirtisi mi walla bu kdr bunalmasam basinizi agritmam[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 depresyon belirtisi degil kesinlikle yapacak bir seyin olmadığını düsünüorsun hic arkadasın kalmamıssa liseden falan güsel degil durumun cık dısarı haftasonları, evde durma evde durup yalnız kalmak depresyon sebebi olabilir o yüzden cık dolas beeraber dolasan insanları gör:) icini ac biraz elbet takılacak insanlar bulacaksın(haftasonları icin vs.)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bak bi adres vereceğim(özele atıyorum) zamanın olursa gir bak aynı durumdaki yaklaşık 100 insanı göreceksin :)[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 napiim sokaktan gecen insanlari mi ceviriim? liseden ii olan arkadaslarim da ankarada,izmirde,ispartada fln.[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Demon_of_Hell, 31 Ocak 2005 16:07 tarihinde demiş ki: bak bi adres vereceğim(özele atıyorum) zamanın olursa gir bak aynı durumdaki yaklaşık 100 insanı göreceksin :) itiraf.com fln mi ? =op[signature][hline]pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP I am the best fcuk the rest =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 e afedersin ama dünyada herkesin sadece lisdeden arkadaşı mı var? liseden arkadaşlarıyla takılan arkadaşlarına takıl. ne biliyim okulundan yeni arkadaşlıklar kur. tiyatro grubu falan gibi sosyal olaylara katıl. kendini meşgul edicek (paticik dışında :D ) bişeyler bul. evde otur otur nereye kadar[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 boşver onların hanzoluğu, eğer bilerek sana haber vermiyosalar bence oluruna bırak madem onlar değer vermiyolar, senin onların sana verdiğinden, daha fazla değer vermene gerek yok zaten öle tiplere hep sinir olurum; güzel bişey yaparlar ballandıra ballandıra anlatırlar, madem öle beni niye beni çağırmadın diye sorarsın, ya rastgelmedi bilmem ne anlatmasın daha iyi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yalnız değilsin $eker ;)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 arkadaşların sux ne diyim :) ($eker-Lolipop) bu arada burda yeni arkadaşlar edin :) antalyada baya tipler var Söyle Gezelim falan de Tunca,kermit falan toplaşıp gezeriz hepbirlikte wenile Diab da gelir belkime :P Antalya balık restoranta gideriz Anladın sen anladın ;) [Bu mesaj Erutan tarafından 31 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 takma kafana olma muhattap[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 1şi sorcam unide arkadaş edinmesem demişsin nie edinmiycenki o arklarini salla demiycemde onlarin seni aramasini bekle bence biraz mesafe koy yani. Unideki sinif arklarinla yurt arklarinla felen takil bence.Kafama uyan yok diosanda onlarla takil yinede beraber takildiğiniz ortamlarda kafana uyan insanlarla elbet karşılaşırsın :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hmzz sanırım daha univde ilk yılın oldugundan bunları kafana cok takıyorsunuz. benim sana tavsiyem univde saglam ve yakın arkadaslıklar edinmen. üniversite hayatı uzun ve zor bir sürec. bunu tek basına atlatabilmen zaten cok zor. zor veya kolayı bırak zaten manasız bişi.. lise vs univ arkadaslarına gelince, gözden ırak olan gönülden de ırak olur lafı hafif gecerli yani. senin olayın da biraz buna benziyor. benim de okulumda bizim liseden bi tek ben vardım, ilk baslarda telefondu bilmem neydi görüşüoduk ama sonradan azaldı ve bitti diebilirim. (ankaraya kalkıp gitmek zaten bi dert) yalnız üniversiteden edinecegin "yakın" arkadaslara dikkat et derim, en azından kendime adıma konusuyum hayatımızın sonuna kadar birbirimizden o veya bu sekilde hic kopmyacagımız cok sıkı arkadaslıklar edindik..( cok mu abarttım, hafif gayimsi oldu :p) neyse, senin olayına gelirsek madem onlar seni fazla takmıo artık eskisi kadar, sen de fazla takma kafana, iki de bir düşünüp de boş yere üzme kendini..sonucta univdesin, daha kimbilir kimlerle tanıscaksın. mutlaka cıkar senin de kafa dengin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Bence onlarla konus abi bu yaptiginiz dogru mu de ve hayatina devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 fizbana katılıyorum, iyi seçmeli arkadaşları biz dönemce dünyanın dört bir yanına dağılsak da yakın olduğum insanlarla mutlaka görüşüryoruz illaki, gçrüşemediklrimizle de (ülke veya şehir muhalefeti nedeniyle) zaten sürekli msnden görüşme halindeyiz iyi seçmeli arkadaşlarını insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ya allah askina elma armut mu seciyorsunuz ? Bununla bir alakasi yok olayin. Disindan gorunusunden konusmasindan yada sizin belirlediginiz kriterlerden arkadas secilmez kardesim. Herkes arkadastir. Ama yakinligi surekli degisir ilişkilerin. Sen hayatinda en sevdigin insanla bile bir gun kavga edersin obur gun canim hayatim dersin bunlar siradanliklar. Siradan olmayacaksin arkadasin olan herkes arkadasin olacak olmayan olmayacak seninle olana arkadasim diyeceksin senden uzakta olana degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar