mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 örneğin lure adlı oyun hangi programla yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tam olarak bir programla yapılıyormu yapılmıyormu bilmiyorum ama ben elle yazılıyor falan diye biliyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bana bunun gibi amatör oyun yapma programı sölermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 elle yazarsan bilemem ama... adventure studio diye birşey vardı snrm google.com dan oyun yapma falan diye aratsana?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 eskiden oyunları ve programları assembler ile manual yazardık. öyle visual ve obce oriyentıd olaylar falan yoktu. windows çıktı herkes kendine coder der oldu.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 09 June 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Sufi, 09 June 2003 16:42 tarihinde demiş ki: eskiden oyunları ve programları assembler ile manual yazardık. öyle visual ve obce oriyentıd olaylar falan yoktu. windows çıktı herkes kendine coder der oldu.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. [Bu mesaj Sufi tarafından 09 June 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] YazarDIK?... :) Eferim sana... yok aga ben assembler kullanmadım hiç. Mışiin kod bilmiyom yani :). Pascal bi de basicle yazmışlıım vardı, ve her yazılım firması oyun yazmak için kendine bi yazılım motoru yazardı. Öle günlerdi. Hey gidi broder bund. Eeeeyyy gidii. Bu arada red orb firması var ya; o işte broderin eski kadrosu. Tersten oku bak...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Assembly çoğu dilde kullanılır. Ama salt assembly ile yazılmış, gelişmiş bir oyun hatırlamıyorum. Genel olarak Pascal, C ile yazılıyordu muhtemelen.. Belki sonlara doğru da 2-3 C++ girmiş olabilir araya.. Tam emin değilim. Ama elbetteki oyun yapılabilecek her programlama dilinden en az 1-2 oyun vardır dünyada..[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Eski Lucas Arts adventureları SCUMM(Script Creation Utility for Maniac Mansion) die bi programla yapılıodu. Tabi o progu yapan da Lucas Arts.[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Yazılımı kökten değiştiren bi oyun vardı hatırlarsınız belki: Another World![hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 c ile yapılmıştır çoğu pascal la oyun yazacak insana (bana) allah peygamber sabrı vermiş olmalı c ile 7k satırda bitireceğin işi pascalda 20k satırda anca denkleştirebiliosun[hline]Beni ,paso paticik gezerken gören bi arkadaş dedi ki ; Paticiğin sahibinin kızı warmı ? versinler sana bende dedimki ; lan imzaya quote'li bişiler koyulmuyo yoksa yazardım bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Q-Basic ile de püften oyunlar yapılabiliyor.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 "oyun yapma programı" falan acayip yalan olur hiç programlama bilmiyosan quake-half life haritaları falan modellemeyle olaya giriş yapabilirsin. yok ben acayip gazım illede basit oyun yazacam diyosan Flashle minik minik çok güzel oyunlar yapılıyo. action script olayını da son versiyonda bayaa geliştirmişler diye duydum, çok çeşitli şeyler yapabiliyosun yani. hem flashle başlayınca oyun programcılığının ana konseptlerini de hızlıca öğrenmiş olursun.[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar