Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 varmı tanıdık ? 10 kişi kalacaz Help US! Yada çeşmede oteli olan ? https://7800cesme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 geçenlerde çeşmedeydim 7800 ün yan tarafında bir otelde kaldım. 7800 dışardan baya güzel gözüküyordu. boyalık tarafında bulunuyor 7800, ılıca ve alaçatıya gitmek için minibüse binmen gerekiyor 10-15 dakikada bir geçiyor, gece 12den sonra minibüs yok taksi 30 lira civarı yazıyor alaçatıdan(bir kere kullandım). çeşme merkezden 10 dakika sürüyor minibüsle. merkez tur durağında inmek istiyorum dersen bırakırlar bir 5 dakika yürüme mesafesi var ordan. zaten bina uzun olduğu için görünüyor minibüsteyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kamyonumuz var ulaşım sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 kaaveden adamlari toplayip otele mi gidilir lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Aboo günü birlikciler! Sahilde kamyon arkası mangal ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Ya 7 kiz var minibuse sigmiyorlar o bavullarla;) Baska yer onerilerine acigim lutfen soyleyin bisiler mala bagladim Baka baka Alacatida hep gittigim bi villa vardi kiralamislar orayi cozemiyorum suan durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Hay senin hayalgücüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Devrik kamyon olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yav kamyon onun şakası amma direttiniz hahaah kamyonet van hepsi aynı işte ya VIP crafterla gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 fantazi edebiyatinin seckin yazarlarindan editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar