Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Bu telefonu aldim iki hafta icinde geri verme hakkim var. var mi daha önce alan kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bütün akıllı telefon serim Xperia Ray ile başlayıp en son Z3 aldım. Şimdi Z5 Premium almayı düşünüyorken bugün X serisini gördüm fakat türkiyede satışı başlamamış sanırım. Sen nereden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bugun satışa çıktı, 2399 TL hatta yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 almanyadayim aga ben. aldim ben bugün yarin gelir kargoyla. yazarim artilarini eksilerini. burda cikali bir iki ay oldu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 okey dene bakalım merakla bekliyoruz paylaşımlarını . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Alet geldi. bir kac gündür kullaniyorum. Z serisine göre kücük ve baya hafif. hiz konusunda cok iyi akiyor alet. Alet Su geciriyor yani sony auqua yada Z gibi degil. Arka kamerasi 23MP ve hayvan gibi foto cekiyor böyle otu boku ceken adam icin güzel. bana yaninda su smartdband hediye olarak geldi. https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/614Y%2Byox9YL._SY355_.jpg kullanimi cok kolay ve baya isabetli datalari.kac adim attigindan kac kalori yaktigina kadar gösteriyor. Uykunuzun en hafif en ideal zamaninda uyandiriyor. benim en sevdigim özelligi telefonu biryerde unutup uzaklasinca haber vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Tasarımını çok beğendim ben. Xperia serisindeki arka kapağı cam yapma sevdasından kurtulmuşlar. Daha dar, ince bir yapısı var. Yalnız X modelinde kullanılan işlemci snapdragon 650, X Performance modelinde 820 kullanmışlar. Türkiye fiyatı biraz uçuk geliyor haliyle, 2400 lira vermeyi düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Performans modeli ülkemize gelmediği için. 2400 tl tamamen çöp. Çok daha iyi telefonlar alınır o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 % 5 -7 arasi da simdi trt kesintisi eklediler gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar