Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastane


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ya hastane tercih edemedim. Hangi hastane iyidir hangisi kötüdür hangi hastalık için hangi uzamana gitmek gerekir bilemedim.
birden fazla rahatsızlık var ve gitmişken hepsini aradan çıkarım en azından testlerini yaptırsam diyorum.
Mesela cildimde bazı yerlerde kararmalar var leke şeklinde bunun için kesin cildiye diyordum ama ciğerle alakalı başka bişey olabiliyormuş mesela. Dahiliye ye gittim bu bu bu derdim dedim adam bana bağırsak ilacı yazıp yolladı.
Belki problemleri yazsam tecrübe ile daha yardımcı olabilecek şu hastaneye git diyecek birisi çıkar.
Şimdi öncelikle 2 tane bağırsak ameliyatı geçirdim yıllar önce onun için çok sağlam değil bağırsaklar. Sürekli ishal durumu var ve bunun için kullandığım ilaçlar fayda etmedi. Gaita kültür analizi yapabilecek bir hastane lazım. Buna bağlı olarak dietisyene yönlendirme durumu olabilir. Aşırı terlememin sebebi hala belli değil.
Son olarakta cildiye içinde barındıran bişey olması lazım.
Bunlarla alakasız olarakta boynum tutuldu ve sırtımda ağrı var ters yatmaktan dolayı.
Şimdi bana mutlaka şu hastaneye git herpsini hallederler yada cilt için şuraya bağırsak için şuraya boyun ve bel için spor hastalıkları hastanesine git gibi bişey diyebileceklermi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Valthon istanbul. Maçka da çalışıp üsküdarda yatıyorum.
@Dana doktor bey cilt ve iskelet sistemi neden önemli değil ya? Boynum ağrı yapıyor 5 gündür spora gitiyorum canım yabıyor. Bugün sauna ve hafif sporla üstüne giteceğim gerçi.

Birde bağırsak için dahileye uzmanınamı gitmek gereki?

//Bu arada kan falan yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kartal devlet hastanesinin polikliniği epey başarılı. Bostancı'daki fatih Sultan Mehmetinki de şayet. Herhangi eğitim ve araştırma hastanesi işini görecektir. İhtiyacın olan önce bir aile hekimine gidip 'böyle böyle şikayetlerim var, hangi polikliniklere gitmem lazım?' diye öğrenip, sonra mhrs.gov.tr veya 182'den patır patır randevu almak.

Görünen o ki, ilk iş dahiliye, cildiye ve ortopedi randevuları lazım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...