Argue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 full+full sunroof+bi-xenon+gece ışık paketi 51000km de kozmetik hasarlı, 20.800tl (airbag açılmamış tampon ve farlar kaputu ve çamurlukları ezdiğinden kasko ile has otoda orj parçalar ile değiştirilmiştir. değişen parcalar: sağ sol çamurluk tampon ve kaput. 2 far da değiştiğinden hasar kaydı yüksektir. yeni araba aldığım için satılıktır. 11hazirana kadar geçerli fiyat: 76.500tl ilan onaylanınca link: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-model-mercedes-a180-amg-sport-cam-tavan-xenon-gece-pk-at-306972218/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Fiyat sanki azıcık yüksek gibi? Hem hasar oranı hem yılı değerlendirildiğinde. Şahsi fikrim tabii. İnce bir ayar çekilebilir sanki. Araba yalnız çok güzel araç. 6bin500 km kadar kullandım. Hatch sevenlere gider gayet uzun süre kullanılacaksa. Hasar miktarı yazıldığı gibiyse kontrol edilip göz ardı edilebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hatch sevmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Mercedesin yaptığı en kötü araç olabilir ben hiç beğenmemiştim 2014 model 30binde vardı 95bine sattım. Bu arada hasar daha azdır normalde de mercedes servisler para almak için baya şişik gösteriyo fiyat normal ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 abi arabanın performansı, şanzımanı falan bok gibi ama şekli çok güzel. şekilden kazanıyor iç dış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar