Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Arkadaslar Shardda Drake ve bear lara binmek istiyorum. Scpsini ekledim fakat verdata'm bunlari desteklemiyormus.Yani altimda bir binek varmis gibi duruyor body ama altim bombos. .anim kullaniyormusum gibi.... Drake ve bear a bindigimde bunlari gosteren verdata ya ihtiyacim var indirebilecegim bir adres bilen varmi veya bana yollayabilecek birisi varmi ? Msn: [email protected]
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 google de avatarpatch diye aratırsan bir patch dosyası bulabilirsin o dosya verdatanı patchler ve görebilirsin[signature][hline]
keyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 http://forum.paticik.com/search.php arrrraaaaaamaaaaaaaa!!! lütfen :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 plus arattirdim " avatarpatch " yazdim . bir kaç site verdi ama senin degiini tam olarak anlayamadim. Hangi dosya indirilecek tam adres yazabilirsen birde daha cok ne yapacagimi acarsan cok sevinirim.
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: kaan0489, 01 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/search.php arrrraaaaaamaaaaaaaa!!! lütfen :) Demissinde kaan sen benim sorumun cevabini bulabildinmi orda ben baktim ama bulamadim .
keyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 arkadaşım bununla ilgili kaccc tane konu acıldı o konulardan birine yazman daha mantıklı olurdu bence 2.side o konulardan birinde vardır buyuk ihtimalle mantıklı dusunuren. 3.su de hard gamerın verdatasında var :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O konulara cevam ztn gelmemis o yuzden yeni actim cevap gelmeyen bi konunun altina ayni soruyu yazarsam sonuc alamayacagimi dusundum ... belki o konulardan sonra sonuc alabilen bi arkadas bu basligi gorur bana yardim eder dedim o yuzden kaan hardgamer in adresi alabilirmiyim ?
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 üzgünüm biraz geç dönebildim sana Avatar Patch[signature][hline]
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Plus Tesekkurler peki burda degisik itemler var. bunlarin scp lerini download ettigim siteden bulabilirmiyim ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 onların scriptlerini uobrasil.net'den bulabilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code]
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 plus yalniz bu dragon olayi gene olmadi hala ayni ... Off. ya
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kinova o zaman başka çaresi yok bak orada büyük ihtimal STEP1 STEP2 fln var (eskiden öleydi) onları bi tek tek yap.Olacaktır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code]
Kinova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Nerde var STEP1 Scp demi ?
ocean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Step1 ve step2 diye dosyalar var step1 ın ıcındekı ıle dene demıs galba patchle ama onlada olmuyor ben denedım altında gozukmuyor [Bu mesaj Lifespan tarafından 01 Şubat 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar