Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar Shardda Drake ve bear lara binmek istiyorum. Scpsini ekledim fakat verdata'm bunlari desteklemiyormus.Yani altimda bir binek varmis gibi duruyor body ama altim bombos. .anim kullaniyormusum gibi.... Drake ve bear a bindigimde bunlari gosteren verdata ya ihtiyacim var indirebilecegim bir adres bilen varmi veya bana yollayabilecek birisi varmi ?

Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
plus arattirdim " avatarpatch " yazdim . bir kaç site verdi ama senin degiini tam olarak anlayamadim. Hangi dosya indirilecek tam adres yazabilirsen birde daha cok ne yapacagimi acarsan cok sevinirim.
Mesaj tarihi:
arkadaşım bununla ilgili kaccc tane konu acıldı o konulardan birine yazman daha mantıklı olurdu bence 2.side o konulardan birinde vardır buyuk ihtimalle mantıklı dusunuren.
3.su de hard gamerın verdatasında var :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
O konulara cevam ztn gelmemis o yuzden yeni actim cevap gelmeyen bi konunun altina ayni soruyu yazarsam sonuc alamayacagimi dusundum ... belki o konulardan sonra sonuc alabilen bi arkadas bu basligi gorur bana yardim eder dedim o yuzden kaan hardgamer in adresi alabilirmiyim ?
Mesaj tarihi:
Kinova o zaman başka çaresi yok bak orada büyük ihtimal STEP1 STEP2 fln var (eskiden öleydi) onları bi tek tek yap.Olacaktır.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:
Step1 ve step2 diye dosyalar var step1 ın ıcındekı ıle dene demıs galba patchle ama onlada olmuyor ben denedım altında gozukmuyor

[Bu mesaj Lifespan tarafından 01 Şubat 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...