tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yeni sürüm clientlerde dikkat etmişsinizdir mutlaka movieleri izlemek zorunda kaliyoruz ea gamesin ve originin. zaten bilgisayarı yeterince kasıyor client nedense 5 dakikada anca geciyorum o bolumleri bunu kaldirmak icin bir patch yada cozum varmı configden kaldırılmıyor resmen mecburi izliyoruz gecmiyorda.[signature][hline] pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 01 Şubat 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Klasörüne gidip music klasöründen .bik uzantılı dosyaları silmen yeterli..[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ultima online klasoru içindeki music klasorunde intro.bik die bi dosya olamsı gerek onu sil olması gerek eger olmazsa diğer .bik uzantılı dosyalrıda sil olur[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tüm bikleri sildim oldu tamamdır sağolun[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 uo.cfg'den ufak bir ayarla kaldırılıyor. elimin altında uo olmadığı için şimdi yazamıyorum. daha öncede sorulmuştu sanırm.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben Yazıyım... uo.cfg nin içinde; ShowIntroAnim=off Satırını bulup, dilediğiniz şekilde değiştirin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Oyun sırasında Options'dan miscellaneous a girin karışınıza cıkan menude ilk buttondaki işareti kaldırın[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aos - SE de dediginiz gibi ve benimde dedigim gibi configden kaldirilmiyor intro bik dosyalarini silince kalkti[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar