tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yeni sürüm clientlerde dikkat etmişsinizdir mutlaka movieleri izlemek zorunda kaliyoruz ea gamesin ve originin. zaten bilgisayarı yeterince kasıyor client nedense 5 dakikada anca geciyorum o bolumleri bunu kaldirmak icin bir patch yada cozum varmı configden kaldırılmıyor resmen mecburi izliyoruz gecmiyorda.[signature][hline] pAAL' 05 [Bu mesaj tAKA tarafından 01 Şubat 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Klasörüne gidip music klasöründen .bik uzantılı dosyaları silmen yeterli..[signature][hline] Sozlukte ben NeptuneUO
cenavar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ultima online klasoru içindeki music klasorunde intro.bik die bi dosya olamsı gerek onu sil olması gerek eger olmazsa diğer .bik uzantılı dosyalrıda sil olur[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 tüm bikleri sildim oldu tamamdır sağolun[signature][hline]alkolik pAAL' 05
Faust Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 uo.cfg'den ufak bir ayarla kaldırılıyor. elimin altında uo olmadığı için şimdi yazamıyorum. daha öncede sorulmuştu sanırm.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç!
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Ben Yazıyım... uo.cfg nin içinde; ShowIntroAnim=off Satırını bulup, dilediğiniz şekilde değiştirin...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Oyun sırasında Options'dan miscellaneous a girin karışınıza cıkan menude ilk buttondaki işareti kaldırın[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Aos - SE de dediginiz gibi ve benimde dedigim gibi configden kaldirilmiyor intro bik dosyalarini silince kalkti[signature][hline]alkolik pAAL' 05
Öne çıkan mesajlar