Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Merhaba arkadaşlar. Avea 3g modemim var, birkaç gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Ne olduysa şimdi modemi usb girişine taktığım zaman bilgisayar modemi görmüyor. Modemi başka bilgisayarda denedim modem çalışıyor, görülüyor. Bilgisayarımın usb portlarında sıkıntı vardır o zaman diye düşündüm ama usb bellek fare vs takınca hepsini görüyor, sadece modemi görmüyor. Başka neden modemi görmüyor olabilir, problem ne olabilir, yardım lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Aygit yoneticisinden bi bak bakalim unlemli sembol falan cikiyo mu, cikiyosa belki modem yazilimi cortlamistir. Yada driver bozulmustur. Yada en olmadi aveayi falan ara belki uzaktan erisim falan yapip cozebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 evet ünlem çıkıyor devre dışı bırak / etkinleştir yaptım ama işe yaramadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 universal serial bus controllers'ın alayını ve o ünlemli şeyi uninstall edip restart at, tekrar yazılım ara device manager'dan. Üstüne de 3g modem yazılımını kur. format atmak gibi bi'şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar