yevaud Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 dreamweaver ı kurarken bilg resetlendi bir anda sonra bböle dosyalar oluştu şimdi silemiyorum o klasörün boyutu 127 gb :( imdatt[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bendede seninki gibi silinmeyen dosyalar oldu ama en fazla 2mb :D bazılarını herangi bi yere taşıyıp silebilmiştim bazılarını silememiştim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Fdisk ederseniz CHK haline getirir onlari, silinir sonra.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Knoppix cdsi varsa elinde onla başlat sistemi sonra sil.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 127 gbmi oha... virüs yemişsin bence.. safe modda silmeyi dene olmazsa komut modunda silmeyi dene olmazsa virüs programı yükle olmazsa format at olmazsa...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Eheh süper valla epeydir böyle bir şey ile karşılaşmıyordum. System Mechanic kur onun defragment bölümünü aktif et veya dosyaları silmek için bi tab'ı daha olması lazım onu aktif et onlardan birisi işini görür :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: The_, 31 Ocak 2005 22:55 tarihinde demiş ki: said: yevaud, 31 Ocak 2005 21:38 tarihinde demiş ki: [b]o klasörün boyutu 127 gb :( [/b]imdatt Hard disk kaç gb???? bu sorunun cevabını bende merak ediyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Baggio, 31 Ocak 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Fdisk ederseniz CHK haline getirir onlari, silinir sonra. Ne demisim ben boyle.. Scandisk demek istedim. Bir scandisk ettiginde FOUND.*** haline gelecek onlar, formata varan oneriler verenleri kaale almamak lazim bu basit sorun icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hdd 20gb :D baggio fdisk çektim evdeki makinaya hdd ye birşey oldu çalıştıramıyorum şimdi bozuldu galiba[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 oda`guzel 20 gb lik harddisck icinde 127 gb dosya. Intetnet sistemide benim bilgisayar ustunden calisio. Telekomun kablolarida bizim evin alitindan gidio, Kardesim kurekle oynarken koparmis fln filan[signature][hline][code=php] KNIGHT ONLINE Server Ares,Diez,Xig Lvl 35,32,37 Archer,Mage,Assasian ?>[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Çirkin kadın yoktur azıcık votka vardır diilmiydi o ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Hmm İlginç.. 20 gb sabit diskte yer alan 127 gblik dosya ise daha da ilginç ;)[signature][hline]Ulu Han [Bu mesaj Ulu tarafından 01 Şubat 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar