Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bu konuda ödev hazırlamam lazım ya. Kadın son darbeyi de vurdu giderayak ödev istedi. Konuyla ilgili bilgi alabileceğim site biliyo musunuz ? Yardıma ihtiyacım var, çok yalnızım :([hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 GACIRT.. :) Geçmiş Olsun..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girift Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 greenpeace de vardır bununla ilgili şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Chemical'ı bul o yardım etsin sana :D ama fazla yanaşma zararlıdır.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Amaaaaanııııınnnnn Son Hafta Son Darbesini Yemişin Sen Kolay Gele :D :D :D :D :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Buldum valla belki merak edeniniz olur işte adres. Burda radyoaktif atıklardan bahsetmiş, kimyasal atık dedikleri şey de o olsa gerek. O olmasa da hocaya yutturucas artık "aman hocam ne kimyasalı radyoaktif atık demiştiniz" diye ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Adiemus, 10 June 2003 19:29 tarihinde demiş ki: Buldum valla belki merak edeniniz olur işte adres. Burda radyoaktif atıklardan bahsetmiş, kimyasal atık dedikleri şey de o olsa gerek. O olmasa da hocaya yutturucas artık "aman hocam ne kimyasalı radyoaktif atık demiştiniz" diye ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Vay helal olsun neyse senin adına sevindim..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar