Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Basima deli bi trojan musallat oldu Denemedigim Virus/Trojan/Spyware detection programi kalmadi bakdim biraz ama removal icin hic bisi bulamadim sans eseri ayni sorunu yasiyipda kurtulan biri varmi? Varsa nasil kurtulucuza IMDAAAAAAAAAAAAAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hmm simdi daha detailed search yapdim ve baska biride ayni sorunu seyetmis simdi onun verdigi instructionlari yapicam :p tmm bitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 anlat da başımıza gelirse biz de yapalım di mi..hem yanlış yere açmışsın zaten konuyu =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 şey yapcan güvenli kipte acıp regeditten o sey aratıcan buldugun verileri silicen , sonra reset atıp güvenli kipte system32 klasöründen silicen onu bide ; sonra virüs taraması yaptırıcan kaspersky iile . Tamamdır.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 iih hallolmadi ne pis seymis ya Kaspersky, norton ne varsa denedim cleanermis scanspywaremis ne varsa gene olmadi isin kotusu run serviceye yaziyor memorye kaydediyor sildikce yeniliyor kendisini kapersky buluyor ama silemiyor falan feci bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ben de çok çektim ondan.. format sonrası gitti.. avg de buluyor ama silemiyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ok gecmedi hala lol format attim benim backup filelarimdan birinde ve feda edebilcegim bisi degil neyse 3 yeni program denedim solution verdikleri sey calismioyor.. *sigh* kimse bisi bilmiomu? :p imdaaaaaaaaaaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bendede var ama artık günde en fazla 1 file effect oluyor bende silemiyom[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar